People & Style

Η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τη γέννηση του παππού του (pic)

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1913

Η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τη γέννηση του παππού του (pic)
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1913 και ο εγγονός του έκανε μια ανάρτηση για το συγκεκριμένο γεγονός.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος δημοσίευσε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες του αείμνηστου ηθοποιού του και έγραψε:

«13.3.1913 ειναι μια ημερομηνια που δεν την ξεχνάμε ποτέ οικογενειακώς @lamproskonstantarasofficial, είναι η ημέρα που γεννήθηκες άρχοντά μου. Και ποιος να το έλεγε ότι τόοοοσα χρόνια μετά, θα πάω στο Survivor και μια κίνησή μου, δικό σου σήμα κατατεθέν, ακόμα θα προκαλεί γέλιο. Αυτά μας άφησες και τόσα πολλά ακόμα αγαπημένε μου. Είσαι πάντα εδω, το ξέρεις ε; Σε φιλώ #lamproskonstantaras #birthday #grandfather»

«Δεν σε σκεφτόμαστε μόνο στις 13 Μαρτίου που ήταν τα γενέθλιά σου. Σε σκεφτόμαστε ΠΟΛΥ συχνά. Γιατί σε αγαπάμε, γιατί μας λείπεις, γιατί σε βλέπουμε συνεχώς στις ταινίες σου, γιατί ο κόσμος μας έχει όλους ταυτίσει με σένα. Φέτος θέλω να σου θυμίσω μια φωτογραφία σου με την Παυλίνα, σε μια πισίνα, τότε που ερχόσουν τακτικά και την έπαιρνες μαζί σου. Ο Στέφανος, ο γιός της, ο δισέγγονός σου, γίνεται 7 χρονών. Κι ο Λάμπρος, ο εγγονός σου έχει στο Google πλέον περισσότερες φωτογραφίες από εσένα. Αααα… μη με ρωτάς τι είναι το Google. Φιλιά».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:


Δείτε επίσης