People & Style

Τ. Ζαχαράτος: Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτάζει σαν να είσαι άγνωστος

«Θέλει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη για να το αντέξεις αυτό, να το βλέπεις» τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος

Τ. Ζαχαράτος: Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτάζει σαν να είσαι άγνωστος
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Για τον θάνατο του πατέρα του μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Ειδικότερα, ο Τάκης Ζαχαράτος σημείωσε χαρακτηριστικά στο Πρωινό πως «έζησα κάτι τόσο μοναδικό που μου λένε συλλυπητήρια, τα οποία βεβαίως τα δέχομαι, αλλά είναι μεγάλη η αγάπη μου για όσα αυτός ο άνθρωπος με δίδαξε που η τελετή ήταν μια γιορτή αγάπης. Περιμέναμε να φύγει, ήραν άρρωστος καιρός και είχε μια φθίνουσα πορεία. Είχε αρχίσει το αλτσχάιμερ τα τελευταία δυο, τρία χρόνια και άλλες φορές μας θυμόταν και άλλες όχι».

«Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτάζει σαν να είσαι άγνωστος. Δηλαδή θέλει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη για να το αντέξεις αυτό, να το βλέπεις. Κάθε φορά που πήγαινα στην Πάτρα δεν ήξερα αν θα με γνωρίσει και αυτό είναι πάρα πολύ σκληρό και φαντάζομαι πως είναι για τους ανθρώπους που το βιώνουν πολλά χρόνια. Ήταν πολύ σκληρό αυτό. Από την άλλη, σκεπτόμενος ότι αυτός ο άνθρωπος είδε δισέγγονο και τα παιδιά του τα αγαπούσε πολύ…».

«Δεν έφυγε από το αλτσχάιμερ, αλλά από covid. Είχε κάνει και τα τρία εμβόλια αλλά έφυγε λόγω της μεγάλης ηλικίας και του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού» πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1. «Το προηγούμενο βράδυ το αισθάνθηκα, πετάχτηκα στον ύπνο μου και ένιωσα ότι κάτι θα συμβεί. Μόλις με πήρε τηλέφωνο η αδελφή μου, το ήξερα»

Δείτε επίσης