People & Style

Α. Ηλιάδη: Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος

«Ενημέρωσα την εταιρία για τον άνθρωπο που έτυχε να είναι και παραγωγός μου. Δεν ξαναδούλεψε ποτέ» τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη

Α. Ηλιάδη: Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί, αλλά και για τη συμμετοχή της στη Φάρμα μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Mega καλημέρα», η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος και εκείνη την στιγμή και την επόμενη ημέρα. Ενημέρωσα την εταιρία για τον άνθρωπο που έτυχε να είναι και παραγωγός μου. Δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Όταν κάποια γυναίκα βρει τη δύναμη για να μιλήσει θα το κάνει, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο».

Για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Την απόφαση να μπω στη Φάρμα την πήρα με χαρά, ο τραυματισμός μού στοίχισε και βγήκα νωρίς. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, είναι 8 ο μικρός και 17 ο μεγάλος. Δε με έχουν δει στη Φάρμα ούτε καν σε μονομαχία.

Έχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους, ό,τι και να έβλεπαν θα ήταν φυσιολογικό. Εγώ δε νιώθω και ποτέ δεν ένιωσα αμήχανα ή να αισθανθώ ενοχές (για την σχέση μου), το οποίο είναι άκρως φυσιολογικό. Να ενοχοποιήσουμε ένα φιλί;».

«Είχα διαταραχή πανικού, δική μου απόφαση ήταν να πάω σε ψυχίατρο για να πάρω φαρμακευτική αγωγή», είπε κλείνοντας η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε επίσης