People & Style

Φ. Ξυλά: Δεν θέλω να κάνω δεύτερο παιδί

«Η ζωή είναι απρόβλεπτη, αλλά δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι» τόνισε η γνωστή ηθοποιός, Φαίη Ξυλά

Φ. Ξυλά: Δεν θέλω να κάνω δεύτερο παιδί
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Για τον γιο της, για τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί μίλησε η Φαίη Ξυλά σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Δεν είναι εύκολο να μοιράζω τον χρόνο ανάμεσα στο παιδί και τη δουλειά, αλλά όταν υπάρχει θέλησε βρίσκεις και τον τρόπο. Σίγουρα το παιδί χρειάζεται να είσαι από πάνω, πρέπει να αφιερώνεις πολύ χρόνο σε αυτό.

Ο γιος μου έρχεται στο θέατρο. Σε διάφορα έργα καταλαβαίνει πράγματα που δεν περίμενα για την ηλικία του. Μου κάνει πολύ ωραία κομπλιμέντα, γιατί είναι και μαλαγάνας. Το πιο ωραίο που με έχζει κάνει είναι: “Μαμά μου, όταν σε βλέπω να παίζεις ξεχνάω ότι είσαι η μαμά μου. Είσαι πολύ καλή”», είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά.

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και τις σχέσεις τους, η ηθοποιός ανέφερε : «Για εμάς ήταν εύκολο. Χωρίσαμε καλά και δεν υπήρχε κάποιο απωθημένο του ενός προς τον άλλο, δεν αισθανθήκαμε ότι έκανε κάποιο κακό ο ένας στον άλλο. Σίγουρα στην αρχή υπήρχε μία ένταση, η ένταση του χωρισμού το πρώτο διάστημα για πολύ λίγο, αλλά μετά βρήκαμε τις ισορροπίες μας. Τον Κωνσταντίνο τον εκτιμώ ούτως ή άλλως δουλεύουμε και πολύ συχνά μαζί και σίγουρα μας δένει η αγάπη για το παιδί μας.

Στο παιδί το είπαμε πολύ ειλικρινά από την αρχή με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσαμε και για αυτό και ο ίδιος το έχει αποδεχτεί. Τον εμπιστεύομαι τον Κωνσταντίνο. Την υπολογίζω την γνώμη του πολύ».

Όταν η Φαίη Ξυλά ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί απάντησε: «Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, αλλά δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Ήδη προσπαθώ πολύ για να είμαι κοντά στο ένα παιδί και σκέφτομαι πως αν έχω δύο θα είναι πολύ πιο δύσκολο».

Δείτε επίσης