People & Style

Κέιτ Μίντλετον: Πάγωσε το χαμόγελο της δούκισσας όταν Τζαμαϊκανή πολιτικός τη…σνόμπαρε

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από την βασιλική επίσκεψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στην Καραϊβική.

Κέιτ Μίντλετον: Πάγωσε το χαμόγελο της δούκισσας όταν Τζαμαϊκανή πολιτικός τη…σνόμπαρε
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Κι ενώ όλοι περίμεναν μια βασιλική υποδοχή και πλήθος κόσμου να επευφημεί την Κέιτ Μίντλετον, ένα βίντεο γίνεται viral χάρη στο απίστευτο σνομπάρισμα μιας πολιτικού από την Τζαμάικα στην δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας τελετουργικής υποδοχής στο Διεθνές Αεροδρόμιο Norman Manley του Κίνγκστον, η Κέιτ Μίντλετον θα ζήσει μια αμήχανη στιγμή αφού σνομπάρεται από την Λίζα Χάνα, μιας πρώην Μις Κόσμος, που έγινε πολιτικός του Λαϊκού Εθνικού Κόμματος, το οποίο θέλει να απαλλαγεί η χώρα από την μοναρχία.

Η κάμερα καταγράφει τη στιγμή που η δούκισσα ετοιμάζεται να μιλήσει στην Χάνα, με την τελευταία όμως να «στραβώνει» τα μούτρα της και να γυρίζει το βλέμμα της προς την άλλη. Η αντίδραση της Κέιτ Μίντλετον; Πάγωσε το χαμόγελο από τα χείλη της και γύρισε αμέσως το βλέμμα της ευθεία μπροστά.

Το βίντεο έγινε viral στο Twitter, με τους βασιλικούς ακόλουθους να λένε πως και οι ίδιοι ένιωσαν αμηχανία και μόνο που το είδαν. Κάποιος έγραψε: «Πωπω, πόσο αμήχανη στιγμή».

Πάντως, σε κάποιο άλλο σημείο της τελετής, οι δύο γυναίκες φάνηκαν να κουβεντιάζουν και να χαμογελούν η μία στην άλλη, υποδηλώνοντας πως ίσως η Τζαμαϊκανή πολιτικός να μην άκουσε την Κέιτ Μίντλετον που της μιλούσε λόγω του αέρα που φυσούσε εκείνη την ώρα.

Η ανάρτηση της Τζαμαϊκανής πολιτικού

Η πρώην Μις Κόσμος πάντως, ανέβασε και μία ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί ότι απόλαυσαν μια «ευχάριστη» συνομιλία. Όπως έγραψε: «Σήμερα καλωσόρισα τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ στην Τζαμάικα εκ μέρους του Αρχηγού της Αντιπολίτευσης για τον εορτασμό του πλατινένιου ιωβηλαίου της Βασίλισσας. Είχαμε μια πολύ διαδραστική και ευχάριστη συνομιλία σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας καθώς μιλήσαμε για την οικογένεια, τους πολιτισμούς μας και τους ανθρώπους μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία αυτή τη στιγμή ότι όλοι αναζητούμε την αληθινή μας ανεξαρτησία και θέλουμε να αναπτύξουμε συστήματα και στρατηγικές όπου θα απελευθερωθούμε από τη μοναρχία. Αλλά μέχρι τότε θα παραμένουμε πάντα μια ευγενική και σεβαστή χώρα».

Δείτε επίσης