People & Style

Κλόε Καρντάσιαν: Δεν φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί – Τη θεωρούν «ασήμαντη»

Η Κλόε Καρντάσιαν απαντά στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε στο Instagram για το ότι δεν είναι τόσο σημαντική, όσο η Κιμ και η Κένταλ

Κλόε Καρντάσιαν: Δεν φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί – Τη θεωρούν «ασήμαντη»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η 38χρονη τηλεπερσόνα ήταν η μόνη από τις αδερφές Καρντάσιαν που δεν φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί μετά την απονομή των Όσκαρ.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους followers της, οι οποίοι δε δίστασαν να της γράψουν επικριτικά σχόλια.

Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά κακόβουλα σχόλια για την Κλόε Καρντάσιαν, τονίζοντας πως είναι … απαρατήρητη, ενώ οι αδερφές της Κιμ και Κένταλ είναι πάντα στην επικαιρότητα.

Πιο συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Instagram, σχολίασε κάτω από μία φωτογραφία της Κλόε δίπλα στην αδερφή της, Κιμ, από το κυριακάτικο πάρτι των Oscars του Vanity Fair 2022: «Τι και αν η Κλόε ήταν εκεί, δεν είναι αρκετά σημαντική για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί, είναι η μόνη Καρντάσιαν που δεν συμμετείχε στο Met Gala».



Η 37χρονη απάντησε στο σχόλιο, κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς και πού νομίζεις ότι βρίσκεις αυτές τις ιστορίες που πιστεύεις ότι είναι γεγονότα», έγραψε. «Και τα δύο σχόλιά σου είναι αναληθή μωρό μου», πρόσθεσε.

Το παραπάνω σχόλιο, που στοχοποίησε την Κλόε, είναι πολύ πιθανό να έχει να κάνει με το γεγονός, ότι οι αδελφές της δημοσίευσαν επαγγελματικές φωτογραφίες από το event, ενώ εκείνη δεν φωτογραφήθηκε στο Κόκκινο Χαλί. Ωστόσο, δημοσίευσε φωτογραφίες της από το πάρτι της Beyoncé και του Jay-Z μετά τα Όσκαρ, με ένα αστραφτερό φόρεμα και ξανθό καρέ.


Δείτε επίσης