People & Style

Αντζελίνα Τζολί: Δίπλα σε παιδιά από την Ουκρανία που νοσηλεύονται

Φωτογραφίες της Αντζελίνας Τζολί από νοσοκομείο της Ιταλίας στο οποίο νοσηλεύονται παιδιά από την Ουκρανία

Αντζελίνα Τζολί: Δίπλα σε παιδιά από την Ουκρανία που νοσηλεύονται
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Μετά τη ρωσική εισβολή, πολλά είναι τα παιδιά που εγκατέλειψαν μαζί με τους γονείς τους την Ουκρανία και βρίσκονται σε νοσοκομεία διαφόρων χωρών.

Η Αντζελίνα Τζολί που έχει αφοσιωθεί τον τελευταίο καιρό στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε πρόσφυγες από την Ουκρανία, επισκέφτηκε ένα νοσοκομείο της Ιταλίας. Εκεί νοσηλεύονται παιδιά από την Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζολί έδωσε το «παρών» στο παιδιατρικό νοσοκομείο Bambino Gesù, λίγο έξω από την πόλη του Βατικανού στις 30 Μαρτίου και συνάντησε παιδιά από την Ουκρανία που είχαν φτάσει στην Ιταλία, αφού διέφυγαν από τον πόλεμο στην πατρίδα τους. Κάποια από αυτά δείχνουν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Αντζελίνα Τζολί κοντά σε παιδιά πρόσφυγες από την Ουκρανία

Η διάσημη ηθοποιός που ανάρτησε φωτογραφίες από το νοσοκομείο, τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού και δεν αποχωρίζεται τη μάσκα της, όπως και ορίζουν οι κανονισμοί του νοσοκομείου.

Η ανάρτηση αυτή έρχεται λίγες εβδομάδες μετά τη μήνυση του πρώην συζύγου της, Μπραντ Πιτ, για την πώληση του μεριδίου της στο γαλλικό οινοποιείο που είχε αγοράσει όταν ήταν μαζί, εν αγνοία του.

Η Αντζελίνα Τζολί σε νοσοκομείο της Ιταλίας

Η Αντζελίνα αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιό της σε πάμπλουτο Ρώσο και αυτό είναι κάτι που δεν ενέκρινε ο Πιτ. Αγοραστής ήταν ο Ρώσος ολιγάρχης, Γιούρι Σέφλερ, ο οποίος κατέβαλε το ποσό των 28,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

PHOTO GALLERY

Η Αντζελίνα Τζολί κοντά σε παιδιά πρόσφυγες από την Ουκρανία
Η Αντζελίνα Τζολί σε νοσοκομείο της Ιταλίας

Δείτε επίσης