People & Style

Γρηγόρης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα: Θα μείνουν ή θα φύγουν από το ΣΚΑΪ;

«Είναι πολύ τιμητικό να δέχεσαι προτάσεις και στο τέλος τα βάζεις όλα κάτω και λες παίρνω αυτή την απόφαση»

Γρηγόρης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα: Θα μείνουν ή θα φύγουν από το ΣΚΑΪ;
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Περίοδος συζητήσεων και διαπραγματεύσεων για τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Άλλοι φεύγουν από τα πόστα τους και πάνε αλλού, άλλοι μένουν, κι άλλοι… επιστρέφουν σπίτι τους.

Ποιο είναι όμως το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα; Οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Status» του καναλιού Astra και μίλησαν για την τηλεοπτική τους πορεία.

«Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, δεν έχουμε κάνει συζήτηση με τον ΣΚΑΪ. Είναι η εποχή που πρέπει να μιλήσεις, που σε καλούν να μιλήσεις, που σου προτείνουν και είτε αποδέχεσαι είτε δεν αποδέχεσαι», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Με τον ΣΚΑΪ το συμβόλαιό μας είναι 1+1, οπότε, φυσικά, προτεραιότητα έχει η συζήτηση με τον ΣΚΑΪ. Εννοείται ότι είναι το κανάλι, το οποίο μας εμπιστεύθηκε και μάλιστα σε δύο πολύ σπουδαία πρότζεκτ. Η προτεραιότητά μας είναι και νομικά και ηθικά να μιλήσουμε με τον ΣΚΑΪ», συμπλήρωσε η Νάταλι Κάκκαβα.

«Πάντα υπάρχουν συζητήσεις, καλό είναι να χτυπάει το τηλέφωνο γιατί είναι πολύ τιμητικό και στο τέλος τα βάζεις όλα κάτω και λες παίρνω αυτή την απόφαση», κατέληξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε επίσης