People & Style

Βασίλισσα Λετίθια: Το vintage φόρεμα που δανείστηκε από την πεθερά της, βασίλισσα Σοφία

Η βασίλισσα Λετίθια φόρεσε για δεύτερη φορά ένα φόρεμα που έχει δανειστεί από την πεθερά της.

Βασίλισσα Λετίθια: Το vintage φόρεμα που δανείστηκε από την πεθερά της, βασίλισσα Σοφία
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Εντυπωσιακή και κομψή, η βασίλισσα Λετίθια φημίζεται για το εκλεκτό γούστο της με αποτέλεσμα να φιγουράρει πάντα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες και όχι μόνο.

Αρκετοί από τους royals δίνουν μαθήματα πάνω στην «ανακύκλωση» συνόλων αλλά και κομματιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κέιτ Μίντλετον, η οποία φορά ξανά και ξανά πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, ενώ άλλες φορές τα δανείζει στην αδερφή της Πίπα Μίντλετον αλλά και στη μητέρα της Κάρολ Μίντλετον.

Στα χνάρια της Κέιτ βαδίζει και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, που φόρεσε πρόσφατα ένα φόρεμα της πεθεράς της βασίλισσας Σοφίας.


Πριν λίγες ημέρες η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και ο σύζυγός της, βασιλιάς Φίλιππος, διοργάνωσαν επίσημο γεύμα στο παλάτι της Μαδρίτης προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κόστα Ρίκα Carlos Alvarado Quesada και της Πρώτης Κυρίας, Claudia Dobles, που πραγματοποιούν επίσκεψη στην Ισπανία. Για αυτή την περίσταση η βασίλισσα Λετίθια ανέτρεξε στην γκαρνταρόμπα της πεθεράς της, βασίλισσας Σοφίας, και βρήκε έναν πραγματικό στιλιστικό θησαυρό από τα 80s. Ένα κόκκινο φόρεμα με πιέτες puffer κοντά μανίκια και κλειστή λαιμόκοψη.


Αυτό το φόρεμα ανήκει στη βασίλισσα Σοφία και η Λετίθια το είχε φορέσει ξανά σε επίσημη εκδήλωση το 2018. Η βασίλισσα Σοφία, ωστόσο, το είχε πρωτοφορέσει το 1982.

Η βασίλισσα Λετίθια το συνδύασε με σουέντ μυτερές γόβες στην ίδια απόχρωση από το fashion brand Magrit, που προτιμάει αρκετά συχνά. Την εμφάνιση της ολοκλήρωσε με σκουλαρίκια με ρουμπίνια από τη συλλογή του Aldao 1911.

Δείτε επίσης