People & Style

Αντίνοος Αλμπάνης: «Θεωρούν ότι είχα στενούς δεσμούς με τον Φιλιππίδη»

«Με στεναχωρεί καμιά φορά που βλέπω τον όχλο να ψάχνει αρειμανίως να βρει θύτες παντού» τόνισε ο ηθοποιός

Αντίνοος Αλμπάνης: «Θεωρούν ότι είχα στενούς δεσμούς με τον Φιλιππίδη»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Στο κίνημα metoo και τη συνεργασία με τον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη, αναφέρθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Αυγή με αφορμή την παράσταση «Ματωμένα Χώματα»:

Κουράστηκες να σε ρωτάνε για το #metoo εξαιτίας της συνεργασίας σου με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους γίνεται. Θεωρούν οι άνθρωποι της δουλειάς και ο κόσμος που διαβάζει τις συνεντεύξεις ότι, επειδή είχα μια συνεργασία με τον Φιλιππίδη, είχα και πολλούς στενούς δεσμούς μαζί του. Ότι όφειλα να γνωρίζω πράγματα τα οποία ούτε όφειλα, ούτε γνώριζα. Με στεναχωρεί καμιά φορά που βλέπω τον όχλο να ψάχνει αρειμανίως να βρει θύτες παντού και μπορεί μια δίκη μου συνεργασία ή γνωριμία με τον Πέτρο Φιλιππίδη να με καθιστά ένοχο για κάτι. Και εκεί να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Ούτε θεωρώ ότι οφείλω να μιλήσω για αυτά ούτε, φυσικά, ότι έχω υποχρέωση.

Υπάρχουν στιγμές που έχω διάθεση να μιλήσω και άλλες που δεν έχω. Ή που δεν έχω κάτι να πω. Δεν τα ξέρω όλα, δεν έχω άποψη για όλα στη ζωή. Δυστυχώς, όταν δίνεις μια συνέντευξη, δεν μπορείς να περιοριστείς μόνο στα της δουλειάς, γιατί το προϊόν που θα παραχθεί δεν θα έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο. Δεν υπάρχουν πια περιοδικά ή έντυπα που να ασχολούνται μόνο με τη δουλειά μας.

Δείτε επίσης