People & Style

Κένταλ Τζένερ: Εγκαταλείπει την πολυτελή κατοικία της στο Μπέβερλι Χιλς. Δέχεται απειλές από stalkers

Το διάσημο μοντέλο εγκατέλειψε το σπίτι της καθώς είχε τύχει πολλές φορές άγνωστοι να την παραβιάσουν.

Κένταλ Τζένερ: Εγκαταλείπει την πολυτελή κατοικία της στο Μπέβερλι Χιλς.  Δέχεται απειλές από stalkers
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Το γνωστό μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν άφησε το σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς και δεν έχει σκοπό να επιστρέψει, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ.

Όπως αναφέρεται, ο λόγος δεν είναι άλλος από κάποια περιστατικά καταπάτησης του ιδιωτικού της χώρου, καθώς και απειλές που δέχεται για τη ζωή της.

Βρήκε λοιπόν, μια νέα τοποθεσία και προσέλαβε ένοπλη φρουρά, προκειμένου να νιώθει ασφάλεια. Προς το παρόν, περαιτέρω λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, αν μετά τα τελευταία συμβάντα, το σπίτι της θα διατεθεί προς πώληση.

Πρόσφατα, η Κένταλ Τζένερ έκανε ασφαλιστικά μέτρα σε έναν άνδρα, ο οποίος ταξίδεψε από άλλη χώρα, προκειμένου να τη βρει στο σπίτι της και να τη δολοφονήσει. Η ίδια υποστηρίζει πως οι απειλές του της προκάλεσαν άγχος και τεράστια συναισθηματική ταραχή.

Λίγες ημέρες αργότερα, ένας άλλος άνδρας κατάφερε να παραβιάσει την ιδιωτική της κατοικία και να κολυμπήσει γυμνός στην πισίνα της, ενώ εκείνη βρισκόταν στο δωμάτιό της. Η ασφάλειά της τελικά, τον έπιασε και τον οδήγησε στην αστυνομία.

Βέβαια, η Κένταλ Τζένερ έχει ιστορία με τους stalker. Το 2016 βρέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό, ενώ δύο χρόνια αργότερα, το 2018 έκανε ασφαλιστικά μέτρα για 5 χρόνια σε έναν άνδρα που είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι της πολλές φορές.

Δείτε επίσης