People & Style

Τζένιφερ Γκρέι: Θα πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του «Dirty Dancing»

35 χρόνια μετά τη θρυλική ταινία η Τζένιφερ Γκρέι θα έχει ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο

Τζένιφερ Γκρέι: Θα πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του «Dirty Dancing»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Το «Dirty Dancing» επιστρέφει 35 χρόνια μετά το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στη χθεσινή παρουσίαση της Liongate στο Cinemacon στο Λας Βέγκας, ανακοινώθηκε ότι η Τζένιφερ Γκρέι θα έχει ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Χωρίς τη συντροφιά του Τζόνι ή αλλιώς του Πάτρικ Σουέζι, που έφυγε το 2009 από τη ζωή, η Τζένιφερ Γκρέι επιστρέφει για ένα ακόμα καλοκαίρι. Όπως αναφέρθηκε στην επίσημη παρουσίαση της ταινίας, ο τίτλος της οποίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ο ρόλος της θα αποτελεί συνέχεια του αρχικού, οδηγώντας τον ρόλο της Φράνσις στο επόμενο επίπεδο. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τον τρόπο που θα εμπλακεί στην πλοκή.

Στην αρχική ταινία, η νεαρή Φράνσις ξεκινά τις θερινές διακοπές με την αδελφή της και τους συντηρητικούς γονείς της στη κατασκήνωση που πηγαίνουν κάθε χρόνο. Ένα ακόμα βαρετό καλοκαίρι προβλέπεται για τη Φράνσις μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον Τζόνι, τον δάσκαλο χορού της κατασκήνωσης, ο οποίος κερδίζει αμέσως την προσοχή της. Όταν ένα πρόβλημα υγείας αναγκάσει την παρτενέρ του να αποσυρθεί από το διαγωνισμό χορού που έχει διοργανωθεί, η Φράνσις θα καταφέρει να πάρει τη θέση της. Τα μαθήματα χορού που κάνει κρυφά τη νύχτα τη φέρνουν ακόμα πιο κοντά στον Τζόνι και της αλλάζουν όλη τη ζωή.

Δείτε το τρέιλερ της κλασικής ταινίας:

Δείτε επίσης