People & Style

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Σαρλίν μετά τη νοσηλεία της: Με πιο κοντό μαλλί και εμφανώς σκεπτική

H πριγκίπισσα Σαρλίν που έχει επιστρέψει στο Μονακό μετά από πολύμηνη απουσία στη Νότια Αφρική πέρυσι και εν συνεχεία πολύμηνη νοσηλεία σε κλινική στην Ελβετία, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Μονακό

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Σαρλίν μετά τη νοσηλεία της: Με πιο κοντό μαλλί και εμφανώς σκεπτική
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Σκεπτική και με πιο κοντό μαλλιά στην πρώτη της δημόσια επίσημη εμφάνιση μετά από πάνω από ένα χρόνο, η πριγκίπισσα Σαρλίν, σε εκδήλωση στο Μονακό.

H πριγκίπισσα Σαρλίν που έχει επιστρέψει στο Μονακό μετά από πολύμηνη απουσία στη Νότια Αφρική πέρυσι και εν συνεχεία πολύμηνη νοσηλεία σε κλινική στην Ελβετία, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Μονακό.

Στους ίδιους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού η απουσία της είχε σημάνει καμπανάκια πέρυσι. Κάπως έτσι άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την πριγκίπισσα του Μονακό. Και λίγο αργότερα, στο γκραν πρι της Formula 1 στο Μονακό δεδομένου ότι η απουσία της θα προκαλούσε αίσθηση, αναγκάστηκε το παλάτι να βγάλει την πρώτη του ανακοίνωση για την απουσία της.

Χθες όμως η πριγκίπισσα Σαρλίν εμφανίστηκε ξανά μπροστά στους Μονεγάσκους.

Η 44χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν περίπου 10 μήνες το 2021 έλειπε στη Ν. Αφρική, αφού προσβλήθηκε από σοβαρή λοίμωξη του ιγμορείου κατά τη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού ταξιδιού. Η ασθένεια την οδήγησε στο νοσοκομείο, σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων και καθυστέρησε την επιστροφή της στο Μονακό.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Οκτώβριο για λοίμωξη του αυτιού, της μύτης και του λαιμού, αφού έκανε εισήχθη στο νοσοκομείο με ψευδώνυμο σε νοσοκομείο του Ντέρμπαν, ανέφερε τότε πηγή του παλατιού

Αφού επέστρεψε στο Μονακό τον περασμένο Νοέμβριο, η πριγκίπισσα Σαρλίν σχεδόν αμέσως έφυγε για την Ελβετία για να λάβει θεραπεία για «εξάντληση».

Αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου αυτού που το παλάτι έχει προηγουμένως αναφέρει ως «κατάσταση βαθιάς γενικής κόπωσης» κατά τον τελευταίο χρόνο, τα οποία την κράτησαν σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το παλάτι του Μονακό έχει διαψεύσει σταθερά τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης για ρήξη μεταξύ της πριγκίπισσας Σαρλίν και του πρίγκιπα Αλβέρτου, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2011.

Φίλοι του ζευγαριού είχαν δηλώσει στο παρελθόν στο Page Six ότι πριγκίπισσα Σαρλίν «παραλίγο να πεθάνει» όσο βρισκόταν στην πατρίδα της, ενώ ο σύζυγός της μιλώντας για την κατάστασή της, μετά την επιστροφή της.

«Ήταν ξεκάθαρα εξαντλημένη, σωματικά και συναισθηματικά. Ήταν καταβεβλημένη και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα επίσημα καθήκοντα, τη ζωή γενικότερα ή ακόμα και την οικογενειακή ζωή», είχε δηλώσει ο Αλβέρτος στο περιοδικό People τον Νοέμβριο, όταν έγινε γνωστό ότι η Σαρλίν, μετά την επιστροφή της στο Μανακό, έφυγε για την Ελβετία.

Δείτε επίσης