People & Style

Τομ Κρουζ: Έφτασε στην πρεμιέρα του «Top Gun: Maverick» με ελικόπτερο

Μία εντυπωσιακή είσοδο έκανε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, «Top Gun: Maverick» ο Τομ Κρουζ.

Τομ Κρουζ: Έφτασε στην πρεμιέρα του «Top Gun: Maverick» με ελικόπτερο
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Όχι, αυτή τη φορά ο διάσημος ηθοποιός δεν οδήγησε ο ίδιος το ελικόπτερο, το οποίο στο εξωτερικό του έγραφε το όνομα της ταινίας. «Ξέρω να πετάω ένα ελικόπτερο, αλλά σήμερα δεν ήμουν εγώ. Όχι σήμερα», είπε ο Τομ Κρουζ.

Ο 59χρονος σταρ δήλωσε επίσης, πως η συγκεκριμένη ταινία χρειάστηκε περισσότερη προετοιμασία από όλες όσες έχει κάνει μέχρι σήμερα.

«Ήταν μια τεράστια πρόκληση για μένα. Συνεργαστήκαμε ακόμα και με το Ναυτικό και τον στρατό για να μπορούμε να γυρίσουμε την ταινία σωστά. Αφού θέλαμε να το κάνουμε, έπρεπε να πετάξουμε με F-18», εξήγησε στη συνέχεια.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως ο ίδιος νιώθει πολύ περήφανος για το συγκεκριμένο εγχείρημα. «Έπρεπε να μάθω στους ηθοποιούς να κινηματογραφούν μόνοι τους τον εαυτό τους, όσο βρίσκονταν μέσα στα μαχητικά. Καθένας τους ήταν μοναδικός. Είμαι περήφανος για όσα κατάφεραν», ανέφερε.

Αν και αρχικά, όλοι οι ηθοποιοί κι οι συντελεστές θεωρούσαν αδύνατο αυτό που οραματίστηκε ο Τομ Κρουζ για αυτή την ταινία, τελικά έφτασαν να τον ευχαριστούν για την εμπειρία που τους πρόσφερε.

Λίγα λόγια για την ταινία

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».

Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ,«Χωρίς Μέτρο»), γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο.

Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Κοσίνσκι
Σενάριο: Έχρεν Κρούγκερ, Έρικ Σίνγκερ, Κρίστοφερ Μαγκουάιρ
Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Τζένιφερ Κόνελι, Μάιλς Τέλερ, Τζον Χαμ

Δείτε επίσης