People & Style

Χρήστος Μενιδιάτης: «Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί το metoo δεν έχει ξεκινήσει και στο χώρο του τραγουδιού. Περίμενα να ακουστούν κάποια πράγματα»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Μενιδιάτης και μίλησε για τα επαγγελματικά του, το metoo αλλά και γιατί «δεν το έχει» με την παρουσίαση εκπομπής

Χρήστος Μενιδιάτης: «Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί το metoo δεν έχει ξεκινήσει και στο χώρο του τραγουδιού. Περίμενα να ακουστούν κάποια πράγματα»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Την απορία του, γιατί το metoo δεν επεκτάθηκε και στο χώρο του τραγουδιού, εξέφρασε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τον Χρήστο Λυσσέα και μίλησε για όλους και για όλα.

«Είμαστε με τον Σταμάτη Γονίδη και την Κατερίνα Στικούδη στο Frangelico, ένα σχήμα που τα έχει όλα. Δεν μου έλειψε η επαφή με τον κόσμο γιατί την είχα ακόμα και όταν δεν δούλευα. Δεν νομίζω ότι καβάλησα ποτέ το καλάμι. Οι “σφαλιάρες” έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις και γι’ αυτό πρέπει να είσαι συνετός.

Δεν νομίζω ότι το έχω με την παρουσίαση. Οι συνάδελφοί μου που το κάνουν έχουν το ταλέντο. Έχω γλιστρήσει κι έχω πέσει από την πίστα, έχω σκάσει με το κεφάλι πάνω σε οθόνες», είπε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είπε στη συνέχεια: «Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί το metoo δεν έχει ξεκινήσει και στο χώρο του τραγουδιού. Περίμενα να ακουστούν κάποια πράγματα. Μου κάνει εντύπωση που μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί κάτι. Ξέρω για απαξιωτικές συμπεριφορές στο χώρο του τραγουδιού που δεν ήρθαν ποτέ στην επιφάνεια. Επιχειρηματίας έχει μιλήσει άσχημα σε συνάδελφό μου, όπως και μαέστρος προγράμματος».

Δείτε επίσης