People & Style

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όταν η βλακεία ξεπερνά τους αιθέρες

Κορονοϊός, ενεργειακό black out, οξεία ηπατίτιδα, βιασμοί σε παιδιά, φόνοι, σεξουαλική κακοποίηση κι εμείς ασχολούμαστε με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όταν η βλακεία ξεπερνά τους αιθέρες
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Πόση ποια βλακεία ν’ αντέξει το πανελλήνιο. Θα μου πεις αν δεν σ’ αρέσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση, άλλαξε κανάλι. Μα και ν’ αλλάξω κανάλι πάλι πάνω του θα πέσω.

Πόση ποια βλακεία ν’ αντέξει ο καθένας μας, όταν τα περισσότερα εγκεφαλικά μας κύτταρα έχουν καεί από τα μύρια κακά που κατακλύζουν τα τελευταία δύο χρόνια τον πλανήτη μας και ξεπροβάλλει από το πουθενά και πανταχόθεν η μούρη του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Πόση βλακεία ν’ αντέξει ο άνθρωπος όταν αυτουνού περισσεύει και πλέον δε χωρά στη γη αλλά… ίπταται. Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι καταφέρνει να αφήνει σημάδια της βλακείας του ακόμη και στον αέρα, αφού πριν λίγες ημέρες θέλοντας να δηλώσει ότι πρόκειται να κάνει παιδί με τη σύζυγό του τόνισε το σημείο της… σύλληψης με περίσσια χαρά: «Εγώ της είπα να κάνουμε στο αεροπλάνο που θα γυρνάμε, στην τουαλέτα μέσα».

Πόση βλακεία πια…

Ξεπέρασε τα σύννεφα…

Δείτε επίσης