People & Style

Κρις Ροκ για το χαστούκι από τον Γουίλ Σμιθ: Όποιος λέει «τα λόγια πονάνε» δεν έχει χτυπηθεί στο πρόσωπο

Ο Κρις Ροκ «έκανε μέρος» της παράστασής του το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

Κρις Ροκ για το χαστούκι από τον Γουίλ Σμιθ: Όποιος λέει «τα λόγια πονάνε» δεν έχει χτυπηθεί στο πρόσωπο
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Την πρώτη του παράσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ άνοιξε ο Αμερικανός κωμικός ηθοποιός Κρις Ροκ, με ένα αστείο για το χαστούκι που δέχθηκε από τον ηθοποιό Γουίλ Σμιθ.

Υπενθυμίζεται πως στην τελετή των Όσκαρ πριν από έξι εβδομάδες, ο Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ, όταν ο κωμικός αστειεύτηκε για την κόμμωση της συζύγου του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία έχει ξυρίσει τα μαλλιά της λόγω αλωπεκίας.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς ανέβηκε στη σκηνή στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, στις 12 Μαΐου, ο Ροκ είπε: «Είμαι εντάξει, αν αναρωτιόταν κανείς. Ανέκτησα το μεγαλύτερο μέρος της ακοής μου και προσπαθώ να κάνω ένα αξιοπρεπές σόου».

Κρις Ροκ: Όποιος λέει «τα λόγια πονάνε» δεν έχει χτυπηθεί ποτέ στο πρόσωπο

Εξηγώντας ότι δεν είχε σκοπό να αφιερώσει άλλο χρόνο της παράστασής του στο περιστατικό, πρόσθεσε: «Ο κόσμος περιμένει από μένα να μιλήσω για ***, δεν πρόκειται να μιλήσω για αυτά τώρα, θα φτάσω σε αυτά τελικά. Στο Netflix».

Ωστόσο για άλλη μια φορά έκανε νύξη, ανέφερε πόσο εύκολα προσβάλλονται οι άνθρωποι, λέγοντας: «Όποιος λέει ‘τα λόγια πονάνε’ δεν έχει χτυπηθεί ποτέ στο πρόσωπο».

Μετά την αντιπαράθεση τον Μάρτιο, ο Σμιθ ζήτησε συγγνώμη και παραιτήθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών την 1η Απριλίου.

Στις 8 Απριλίου, η Ακαδημία αποφάσισε να απαγορεύσει στον Γουίλ Σμιθ να παρευρίσκεται σε τελετές απονομής των Όσκαρ για τα επόμενα 10 χρόνια.

Η μητέρα του Ροκ, Ρόουζ, είπε πρόσφατα ότι αισθάνθηκε ότι ο Σμιθ την πλήγωσε σωματικά όταν χαστούκισε τον γιο της. «Όταν πληγώνεις το παιδί μου, με πληγώνεις» είπε.

Δείτε επίσης