People & Style

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τι είπε ο σύντροφός της Σαμ Ασγκάρι, μετά την αποβολή της

Το περασμένο Σάββατο η σταρ ανακοίνωσε μέσω social media τη δυσάρεστη είδηση πως έχασε το μωρό της - Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο σύντροφός της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τι είπε ο σύντροφός της Σαμ Ασγκάρι, μετά την αποβολή της
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο σύντροφος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τη δυσάρεστη είδηση του χαμού του πρώτου τους παιδιού.

Πριν λίγες ημέρες, η σταρ ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως απέβαλε.

Η Μπρίτνεϊ είχε κάνει γνωστή τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της, πριν από έναν περίπου μήνα και ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν, δυστυχώς. Σε πρόσφατη δημοσίευσή της, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως μάλλον εκείνη κι ο αγαπημένος της βιάστηκαν να γνωστοποιήσουν την εγκυμοσύνη της. Παρά τα δυσάρεστα όμως, δεν θα πάψουν να προσπαθούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε:«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε πως χάσαμε το μωρό - θαύμα μας, στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον κάθε γονιό. Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε λίγο ακόμα για να το ανακοινώσουμε. Ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη του ενός για τον άλλο είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για την στήριξή σας. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή».


Από τη μεριά του, ο Σαμ Ασγκάρι δεν είχε κάνει κάποια σχετική δήλωση.

Σήμερα δημοσίευσε για πρώτη φορά ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αναφέρει: «Έχουμε νιώσει την υποστήριξή σας. Παίρνουμε τα πράγματα θετικά και προχωράμε με το μέλλον μας. Είναι δύσκολο, αλλά δεν είμαστε μόνοι. Σας ευχαριστούμε που σεβαστήκατε την ιδιωτικότητά μας. Σύντομα θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας».

Δείτε επίσης