People & Style

Σκάνδαλο με τον πάμπλουτο Ίλον Μασκ που έδωσε 250.000 σε αεροσυνοδό για να μην τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση

Η πτήση του σκανδάλου για τον Ίλον Μασκ, που έβγαλε τα ρούχα του και ζήτησε από αεροσυνοδό να του κάνει μασάζ, προσφέροντάς της... δώρα

Σκάνδαλο με τον πάμπλουτο Ίλον Μασκ που έδωσε 250.000 σε αεροσυνοδό για να μην τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες μέρες δημοσίευμα του «Business Insider» που υποστηρίζει ότι ο Έλον Μασκ, κατά την διάρκεια μιας πτήσης από τις ΗΠΑ στο Λονδίνο με το εταιρικό λίαρ τζετ της διαστημικής του εταιρείας, της Space X, παρενόχλησε σεξουαλικά την αεροσυνοδό του αεροσκάφους.

Το δημοσίευμα του «Business Insider» αναφέρει ότι ο Έλον Μασκ έβγαλε τα ρούχα του και ζήτησε από την αεροσυνοδό να του κάνει… μασάζ, ενώ την ακουμπούσε στο σώμα της. Μάλιστα, ο πάμπλουτος επιχειρηματίας φέρεται να είπε στην αεροσυνοδό ότι αν κάνει αυτό που της ζήτησε θα της κάνει δώρο ένα άλογο επειδή γνώριζε την αγάπη της για την ιππασία και επιπλέον της πρότεινε να γίνει ερωμένη του στις ιδιωτικές του πτήσεις.

Η αεροσυνοδός, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, όχι μόνο αρνήθηκε τις προτάσεις του Έλον Μασκ αλλά είχε πρόθεση να προχωρήσει και σε καταγγελία. Τελικά όμως το θέμα διευθετήθηκε με εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ της αεροσυνοδού και της Space X. Η αεροσυνοδός έλαβε μια αποζημίωση 250 χιλιάδων δολαρίων αλλά με ρήτρα εμπιστευτικότητας, να μην μιλήσει δηλαδή δημόσια για ότι συνέβη.

Στελέχη του «Business Insider» υποστηρίζουν ότι συνομίλησαν με ένα φίλο της αεροσυνοδού ο οποίος αποκάλυψε το περιστατικό με τον Έλον Μάσκ, αλλά και ότι έχουν δει σχετικά έγγραφα της υπόθεσης. Το Insider επικοινώνησε τόσο με την αεροσυνοδό όσο και με την διοίκηση της Space X που αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

Ωστόσο, η αντίδραση του Έλον Μασκ στα όσα γράφονται στα social media ήταν αστραπιαία. Σε αναρτήσεις στο Twitter, o επιχειρηματίας κάνει λόγο για «εξωφρενικές αναληθείς κατηγορίες» εναντίον του. Υποστηρίζει επίσης ότι αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο των επιθέσεων που έχει δηλώσει ότι θα δεχτεί το επόμενο χρονικό διάστημα από κέντρα που είναι αντίθετα στις τελευταίες επιχειρηματικές και πολιτικές του κινήσεις και τοποθετήσεις.

Επιπλέον ο Έλον Μασκ επικοινώνησε με το Insider αναφέροντας ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να τοποθετηθεί συνολικά και επίσημα πάνω στο δημοσίευμα αλλά απέστειλε μια δήλωση στην οποία αναφέρει: «Το περιστατικό δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται και έχουν συμβεί και άλλα πράγματα. Αν είμαι άτομο που κάνω σεξουαλικές παρενοχλήσεις δεν είναι πολύ πιθανό μετά από 30 χρόνια καριέρας να είναι αυτή η πρώτη φορά που ακούγεται τέτοιο για μένα».

Δείτε επίσης