People & Style

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ετοιμάζει το πρώτο της τηλεοπτικό εγχείρημα

Προτάσεις για συμμετοχή σε τηλεοπτικά προγράμματα έχει δεχτεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου και μάλιστα για διαφορετικούς ρόλους

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ετοιμάζει το πρώτο της τηλεοπτικό εγχείρημα
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Πιο λαμπερή από ποτέ εμφανίζεται στις αναρτήσεις της στο Instagram η Ιώαννα Παλιοσπύρου, μοιράζοντας αισιοδοξία σε όσους την ακολουθούν.

Η εκπομπή της pod.gr πάει από το καλό στο καλύτερο στέλνοντας μηνύματα ενδυνάμωσης. Ωστόσο τα σχέδιά της Ιωάννας φαίνεται να μην σταματάνε εκεί καθώς ακούγεται πως πρόκειται να την δούμε και σε τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1 η Ιώαννα Παλιοσπύρου δέχεται προτάσεις να συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα και μάλιστα για διάφορους ρόλους.

Όπως φαίνεται σκέφτεται αρκετά σοβαρά τις προτάσεις, ωστόσο η ίδια θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή στην οποία θα αφηγείται ιστορίες, όπως γίνεται στα podcasts της.

Να συναντά δηλαδή ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνά μηνύματα. Η Ιωάννα μετά από 20 μέρες που ήταν στη Γαλλία. για τις δερματικές θεραπείες που ακολουθεί βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται τους επόμενους μήνες να κάνει ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο.

Ποζάρει ως μοντέλο και ενθουσιάζει το Instagram

Μία επαγγελματική φωτογράφιση έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ντυμένη πιο ρομαντικά και όμορφα από ποτέ. Με ένα μακρύ floral φόρεμα, η νεαρή γυναίκα πόζαρε σε ένα καταπράσινο δάσος και σε ένα παραμυθένιο τοπίο, θυμίζοντας πραγματικά νεράιδα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως φαίνεται, οι followers της λάτρεψαν για ακόμη μία φορά, την ίδια αλλά και τις φωτογραφίες της. Δίχως τη μάσκα της, με ένα γλυκό και ζεστό μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις, η γυναίκα της οποίας η ιστορία μάς έχει όλους αγγίξει, πόζαρε διαφημίζοντας τα ρούχα που φορούσε με τον πιο όμορφο τρόπο.


Δείτε επίσης