People & Style

Σαμ Ασγκάρι για Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Βγαίνω μ’ ένα κορίτσι που είναι πολύ ακριβό»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο personal trainer μίλησε για το πώς είναι να ζει με την εκατομμυριούχο σταρ αρραβωνιαστικιά του

Σαμ Ασγκάρι για Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Βγαίνω μ’ ένα κορίτσι που είναι πολύ ακριβό»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Συνέντευξη παραχώρησε πριν λίγες ημέρες ο Σαμ Ασγκάρι, αρραβωνιαστικός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κι αναφέρθηκε για το πώς είναι να ζει με τη διάσημη και πολυεκατομμυριούχο ποπ σταρ.

Αρχικά, ο ίδιος υποστήριξε, ότι είναι ένας απλός κανονικός άνθρωπος και πως οι μέρες που περνά με τη σύντροφό του, μοιάζουν με τη ζωή οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου. Είναι χαρακτηριστική η δήλωσή του, ότι:
«Δεν είμαι ο σύζυγος του σπιτιού. Είμαι κανονικός άνθρωπος. Κάνω λοιπόν πολλά ψώνια γιατί μερικές φορές απαιτώ συγκεκριμένα πράγματα όσον αφορά τη διατροφή», εξήγησε, ενώ τόνισε ότι απέχει από κάθε τι που περιέχει ζάχαρη και ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα.

Παρά τη συγκεκριμένη διατροφή που πρέπει να ακολουθεί, ο Ασγκάρι αποφεύγει καταστήματα με πολύ ακριβά προϊόντα.

Σχετικά με αυτό, είπε:
«Δεν θέλω να ξοδέψω 200 $ σε κάτι που μπορώ να αγοράσω για 60 $. Είμαι προσεκτικός με τα χρήματα γιατί θέλω να χτίσω ένα μέλλον για τα παιδιά μου. Αν έρχεσαι σε αυτή τη χώρα, έρχεσαι με έναν σκοπό κι όχι για να χαζεύεις».

Η λιτότητα που διακατέχει τον Ασγκάρι, θα μπορούσε να αποτελεί έκπληξη αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται να παντρευτεί μία από τις πλουσιότερες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Page Six, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι και μοιράζονται τα έξοδα και μάλιστα αποκάλυψε ότι στις εξόδους τους για φαγητό, μία πληρώνει ο ένας και μία ο άλλος και πως έχουν «κοινό λογαριασμό».

«Ταξιδεύουμε πολύ και βγαίνω με ένα κορίτσι που είναι πολύ ακριβό», εξηγεί, αναφερόμενος στις διάφορες τροπικές διακοπές τους στις οποίες ταξιδεύουν συνήθως με ιδιωτικό τζετ και συνέχισε: «Έχει ακριβό γούστο, αλλά προσπαθώ να της εντάξω και τον τρόπο ζωής μου, και αν ήταν στο χέρι μου, θα κάναμε περικοπές στα ταξίδια και θα μέναμε σε ένα πολύ φθηνότερο ξενοδοχείο και πιθανότατα θα ζούσαμε από 60 δολάρια την ημέρα».

Yπενθυμίζεται, ότι η ποπ σταρ έκανε γνωστή, στους θαυμαστές της, την αποβολή που είχε πριν από λίγο καιρό.

Δείτε επίσης