People & Style

Σακίρα - Πικέ: 20χρονη ξανθιά καλλονή η πέτρα του σκανδάλου

Για τα μάτια μιας 20χρονης ξανθιάς, που δουλεύει ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων, φαίνεται να ... λιώνει ο Πικέ

Σακίρα - Πικέ: 20χρονη ξανθιά καλλονή η πέτρα του σκανδάλου
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την ιστορία του Ζεράρ Πικέ με την Σακίρα που σύμφωνα με όσα γράφουν στην Ισπανία είναι στα πρόθυρα του χωρισμού αφού ο αμυντικός την απάτησε!

Αρχικά τα ΜΜΕ της Ισπανίας έγραψαν για την μετακόμιση του άσου της Μπαρτσελόνα στο σπίτι του στη Βαρκελώνη και για επισκέψεις σε μπαρ στην πρωτεύουσα της Καταλονίας μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς, φυσικά μαζί με νεαρές κοπέλες. Τα κλαμπ είναι τα Bling Bling και Patron και έχουν δει τον Πικέ με περισσότερες από μία κοπέλες!

Σήμερα το περιοδικό Cuore αποκαλύπτει ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο που τινάζει στον αέρα την 12χρονη σχέση του Πικέ με την Σακίρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για μια 20χρονη ξανθιά καλλονή η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων!

Πολλοί μιλούν για μια απλή φιλία του Πικέ με την νεαρή κοπέλα αλλά τους έχουν δει πολλές φορές μαζί και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως απλά βγαίνουν για να περάσουν τον χρόνο τους.

Ο Πικέ και η Σακίρα δεν μένουν πλέον μαζί και η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει πάρει μαζί της και τα δύο παιδιά τους. Η Σακίρα σύμφωνα με την δημοσιογράφο Λάουρα Φα έχει πάρει την απόφαση να χωρίσουν.

Η Κολομβιανή πήγε πρόσφατα στην Ίμπιζα μαζί με τα παιδιά και χωρίς τον Ζεράρ ενώ στο μυαλό είναι και η απόφαση της Εισαγγελίας να ερευνήσει την υποτιθέμενη απάτη της ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Ισπανία γράφουν ότι το τελευταίο τραγούδι της Σακίρα με τίτλο "Σε συγχαίρω" έχει κρυφά μηνύματα για την κρίση της καλλιτέχνιδας με τον Πικέ. «Για να σε συμπληρώσω έσπασα σε κομμάτια. Με προειδοποίησαν, αλλά δεν άκουσα. Κατάλαβα ότι το δικό σου είναι ψεύτικο. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μη μου πεις ότι λυπάσαι».

Δείτε επίσης