People & Style

Βίκυ Καγιά: «Όποιος λέει ότι κάνει επιτυχία μόνος του, δεν ξέρω αν λέει την αλήθεια»

Τα γυρίσματα του νέου GNTM ξεκίνησαν και η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στα πρώτα αισθήματα με την επιστροφή της

Βίκυ Καγιά: «Όποιος λέει ότι κάνει επιτυχία μόνος του, δεν ξέρω αν λέει την αλήθεια»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τα γυρίσματα του νέου GNTM ξεκίνησαν και η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα του "Breakfast@Star” και αναφέρθηκε στα πρώτα της συναισθήματα με την επιστροφή της.

"Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Έχουμε έρθει τώρα στα γυρίσματα για τις οντισιόν. Κάτσαμε μιλήσαμε με τα παιδιά, με τη νέα κριτική επιτροπή. Είναι σαν να γνωριζόμαστε για πάντα. Είναι πολύ συγκινητικό”.

Και πρόσθεσε: "Δεν ξέρω αν ήταν διάλειμμα. Στη δική μου την αντίληψη το είχα βγάλει από πάνω μου, ότι αυτό το πράγμα δεν θα ξαναγυρίσει, αλλά χαίρομαι πολύ που γύρισε γιατί έχω πολύ δυνατά συναισθήματα για το GNTM”.
Η παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεθέαση, τονίζοντας: "Ελπίζω να πάει καλά φέτος και να το χαρεί και ο κόσμος, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και παθιασμένοι. Έχουμε πολλές αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά έτσι είναι η τηλεόραση. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό και νιώθω πολύ ευλογημένη που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσους συνεργάτες. Όποιος λέει ότι κάνει επιτυχία μόνος του, δεν ξέρω αν λέει την αλήθεια. Όταν συντονίζεσαι με την ομάδα, είναι η μόνη συνταγή για να πετύχεις”.

Τέλος, μιλώντας για τις αλλαγές που έγιναν στο GNTM είπε: "Φέτος θα έχουμε νέα είσοδο στο family room από την Έλενα Γαλύφα. Έχουμε πλέον τον Γιώργο στην κριτική επιτροπή, η Σοφία είναι ένα πολύ σημαντικό κορίτσι της μόδας και ένας Τάσος που είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης”.

Δείτε επίσης