People & Style

Μπράντλεϊ Κούπερ: Η κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και η μεγάλη απόφαση να απεξαρτηθεί

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τις «μάχες» που έδινε στο παρελθόν με τους εθισμούς του

Μπράντλεϊ Κούπερ: Η κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και η μεγάλη απόφαση να απεξαρτηθεί
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Χολιγουντιανός σταρ παραδέχθηκε ότι αισθανόταν χαμένος στα 20 του χρόνια, όταν εθίστηκε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Μιλώντας στους Jason Bateman, Will Arnett και Sean Hayes στο podcast Smartless, o Cooper αναφέρθηκε στον εθισμό του στην κοκαΐνη.

“Ήμουν τόσο χαμένος και ήμουν εθισμένος στην κοκαΐνη, που ήταν το άλλο πράγμα. Συνέτριψα τον αχίλλειο τένοντά μου, αμέσως μετά την απόλυση-παραίτηση από το Alias και είχα να δώσω μάχη με τη μηδενική αυτοεκτίμησή μου”.

“Νόμιζα ότι τα κατάφερα όταν έκανα ένα διαφημιστικό της Wendy’s. Σε όρους επιτυχίας, τότε τα κατάφερα. Αλλά δεν το ένιωθα, όταν μετακόμισα στο Λος Άντζελες για το Alias αισθανόμουν σαν να ήμουν πάλι στο γυμνάσιο. Δεν μπορούσα να μπω στα κλαμπ. Τα κορίτσια δεν με κοίταζαν καν. Ήμουν εντελώς καταθλιπτικός. Όλα αυτά μέχρι το Hangover. Ήμουν 36 χρόνων όταν έκανα το “Hangover”, οπότε έπρεπε να περάσω απ’ όλα αυτά προτού η διασημότητα επηρεάσει τη ζωή μου σε καθημερινό επίπεδο”.

“Σίγουρα έκανα μεγάλες επιτυχίες από τα 29 στα 33, 34, όταν τουλάχιστον μπορούσα να σταθώ μπροστά σε κάποιον, να αναπνεύσω, να ακούσω και να μιλήσω” είπε σημειώνοντας ότι με αυτόν τον τρόπο έφθασε σε ένα μονοπάτι που τον βοήθησε να αλλάξει ζωή.

“Ενα πράγμα που έμαθα στη ζωή είναι ότι το καλύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να αποδεχθώ αυτό που είμαι και να το κάνω στον μεγαλύτερο βαθμό, και μετά ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί".

Δείτε επίσης