People & Style

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο Σαμ Ασγκάρι δεν θα πάρει ούτε ένα σεντ από την περιουσία της αν χωρίσουν

Προγαμιαίο συμβόλαιο υπέγραψαν πριν το γάμο τους, την Πέμπτη, η Μπρίτνεϊ και ο Σαμ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο Σαμ Ασγκάρι δεν θα πάρει ούτε ένα σεντ από την περιουσία της αν χωρίσουν
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τα εκατομμύρια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς προστατεύονται από το χειρότερο σενάριο, καθώς εκείνη και ο Σαμ Ασγκάρι υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από τον γάμο τους, την Πέμπτη.

Η 40χρονη superstar και ο 28χρονος επίδοξος ηθοποιός προστατεύονται από τη συμφωνία, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΤΜΖ. Υπό τους όρους του εγγράφου, αν οι δυο τους χωρίσουν, ο Σαμ δεν θα πάρει ούτε σεντ από τα δεκάδες εκατομμύρια που κέρδισε Μπρίτνεϊ πριν από τον γάμο τους.

H νομική ομάδα της Μπρίτνεϊ ανέλαβε να συντάξει το προγαμιαίο συμβόλαιο, λίγο μετά την πρόταση γάμου του Σαμ ενώ το ΤΜΖ χαρακτηρίζει τη συμφωνία αυτή “ακλόνητη”, καθώς η popstar έχει σίγουρα πολλά περιουσιακά στοιχεία να προστατεύσει.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Σαμ θα μπορεί να πάρει μέρος των χρημάτων τα οποία η σύζυγός του κερδίζει από τη στιγμή που παντρεύτηκαν, σε περίπτωση που χωρίσουν στο μέλλον. Αν και η Μπρίτνεϊ δεν ενδιαφερόταν να κάνει συναυλίες ή περιοδεία όσο καιρό διαρκούσε το καθεστώς κηδεμονίας από τον πατέρα της, ίσως τώρα να επανέλθει αφού πλέον είναι ελεύθερη.

Δείτε επίσης