People & Style

Τζένιφερ Λόπεζ: «Η μητέρα μου με έσπαγε στο ξύλο όταν ήμουν παιδί»

Η Λατίνα σταρ μιλά για την πολύπλοκη σχέση που είχε με τη μητέρα της Γουαδελούπη Λόπεζ, υποστηρίζοντας ότι την έδερνε όταν ήταν παιδί

Τζένιφερ Λόπεζ: «Η μητέρα μου με έσπαγε στο ξύλο όταν ήμουν παιδί»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται μέσα από το ντοκιμαντέρ «Halftime» που αναφέρεται στη ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ. Όπως ανέφερε σ’ αυτό η Λόπεζ «Η μητέρα μου έκανε ό,τι έπρεπε για να επιβιώσει και αυτό την έκανε δυνατή αλλά την έκανε και σκληρή. Σε έσπαγε στο ξύλο»

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται και η 76χρονη Ροντρίγκεζ που παραδέχεται πως ήταν πολύ σκληρή με τις κόρες της. Η γυναίκα που μετανάστευσε από το Πουέρτο Ρίκο, μεγάλωσε τις τρεις κόρες της στο Μπρονξ μαζί με τον σύζυγό της Ντέιβιντ, από τον οποίο πήρε διαζύγιο μόλις τα παιδιά της μεγάλωσαν.

Στα 18της η Τζένιφερ Λόπεζ έφυγε από το σπίτι μετά από διαρκείς διαμάχες που είχε με τη μητέρα της. Όπως ομολόγησε, δεν ήταν συγκεντρωμένη στα μαθήματα του σχολείου, λέγοντας ότι προτιμούσε να χορεύει, κάτι που προκαλούσε ένταση με τη μητέρα της.

“Η μαμά μου έλεγε “αν ζεις σ’ αυτό το σπίτι, θα μάθεις γράμματα. Μαλώσαμε άσχημα ένα βράδυ και έτσι απλά έφυγα” θυμάται η JLo.

Από την άλλη, η Ροντρίγκεζ αποκαλύπτει πως ήθελε πάντα και οι τρεις κόρες της να είναι μορφωμένες ώστε να μην εξαρτώνται από τους άνδρες. “Δεν ήμουν η τέλεια μαμά. Το μόνο πράγμα που πάντα λέω είναι ότι ό,τι έκανα, το έκανα έχοντας στην καρδιά μου το μεγαλύτερο συμφέρον τους” λέει στο ντοκιμαντέρ. Η Λόπεζ περιγράφει τη μητέρα της ως “πολύπλοκο” άτομο αλλά οι δυο τους πλέον απολαμβάνουν μία όμορφη και σίγουρα πιο ομαλή σχέση.

Δείτε επίσης