People & Style

Σαμάνθα Φοξ: Η γυναίκα που μοίραζε… εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της

Μετά από έξι χρόνια σχέσης παντρεύτηκε στις 18 Ιουνίου την Λίντα Όλσεν

Σαμάνθα Φοξ: Η γυναίκα που μοίραζε… εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Έγινε διάσημη ως μοντέλο όταν ήταν μόλις 16 ετών, αφότου η μαμά της την έβαλε σε ένα διαγωνισμό μόντελινγκ, όταν ανακάλυψε ότι ήταν πολύ κοντή για να μπει στην αστυνομία. Οι σέξι εμφανίσεις της, προκαλούσαν ντελίριο στον ανδρικό πληθυσμό.

Για τρία χρόνια η Σαμάνθα Φοξ ήταν το πιο δημοφιλές μοντέλο της Βρετανίας, αλλά πριν από τα 20 της αποσύρθηκε και ξεκίνησε μια νέα καριέρα ως ποπ σταρ.

Το σινγκλ με το οποίο έκανε το ντεμπούτο της, το «Touch Me (I Want Your Body)» έφτασε στο νούμερο ένα σε 17 χώρες και στις 10 πρώτες θέσεις των αμερικανικών Billboard charts τρεις φορές.

Από την ηλικία των 18 ετών, η Σαμάνθα έπρεπε να πληρώσει για σωματοφύλακες καθώς κάποιοι φανατικοί θαυμαστές της είχαν γίνει stalkers και την κυνηγούσαν, κάνοντας της ζωή της έναν ζωντανό εφιάλτη.

Ένας από αυτούς μάλιστα, προσπάθησε να αυτοκτονήσει έξω από το διαμέρισμά της. «Συνειδητοποίησα πόσο φανατικοί θα μπορούσαν να γίνουν οι άνθρωποι. Ήταν Γάλλος και στα γράμματα του έγραφε ότι ήμουν η σύζυγός του και επρόκειτο να αυτοκτονήσει αν δεν έβγαινα έξω να του μιλήσω», έχει δηλώσει η Σαμάνθα Φοξ στον Guardian.

Η αποκάλυψη της Σαμάνθα Φοξ για την ερωτική της ζωή

Ενώ η Σαμάνθα Φοξ είχε σχέσεις και με άνδρες, κάποιοι εκ των οποίων γνωστοί, συμπεριλαμβανομένου του κιθαρίστα των Kiss, Πολ Στάνλεϊ (Paul Stanley), ήδη από τότε έλεγε ότι την ελκύουν γυναίκες από τότε που ήταν μικρή, αλλά ήταν μπερδεμένη με τη σεξουαλικότητά της.

Μέχρι το 1999, οι φήμες οργίαζαν για την ερωτική της ζωή, ώσπου η κιθαρίστα από το ροκ συγκρότημα, «Girlschool», Cris Bonacci με την οποία ζούσαν μαζί, επιβεβαίωσε αργότερα ότι είχαν σχέση.

Στη συνέχεια, το 2003, η Σαμάνθα Φοξ προχώρησε σε μια εξομολογητική δήλωση για την προσωπική της ζωή. Συκγεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Έχω κοιμηθεί με άλλες γυναίκες, αλλά δεν έχω ερωτευτεί πριν από τη Μύρα Στράττον. Οι άνθρωποι λένε ότι είμαι γκέι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι ερωτευμένη με τη Μύρα Στράττον, τη μάνατζέρ μου. Την αγαπώ πολύ και θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της.

Αλλά τότε το 2015 η Μύρα πέθανε τραγικά από τον καρκίνο και η Σάμανθα συντετριμμένη, έλεγε ότι είχε φτάσει στο χαμηλότερο σημείο της ζωής της.

Παρ' όλα αυτά, από τότε βρήκε ξανά την αγάπη με τη Λίντα Όλσεν. Η σύντροφός της είναι από τη Νορβηγία και στις 18 Ιουνίου παντρεύτηκαν! Η βροχή δεν χάλασε το κέφι του ζευγαριού σε μια πολυτελή τελετή που έγινε στο Έσεξ.

Η 56χρονη Σαμάνθα εντυπωσίασε φορώντας ένα νυφικό στράπλες φόρεμα, το οποίο είχε αστραφτερές λεπτομέρειες και πέπλο. Την όλη εμφάνιση ολοκλήρωσε με ασημένια ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Η Φοξ έφτασε στο χώρο της δεξίωσης με ένα λευκό ταξί διακοσμημένο με ροζ κορδέλες, με τον αριθμό κυκλοφορίας να γράφει: «Η Σαμ και η Λίντα παντρεύονται, στις 18 Ιουνίου 2022».

Η σύζυγος της Σαμ, Λίντα, η οποία γενικά απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν πολύ εντυπωσιακή για τη μεγάλη μέρα, φορώντας ένα νυφικό με μακρύ πέπλο. Τα παρανυφάκια του ζευγαριού εθεάθησαν επίσης να φτάνουν, ντυμένα στα ροζ.

Το ζευγάρι περίμενε πώς και πώς να γίνει ο γάμος του, τον οποίο είχε αναβάλει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Σαμ και η Λίντα αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2020, με έναν εκπρόσωπο της σταρ να λέει τότε: «Η Σαμ και η Λίντα είναι τόσο ευτυχισμένοι μαζί και θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Είναι τόσο ερωτευμένες και θέλουν να το επισημοποιήσουν».


Δείτε επίσης