People & Style

Νίκος Κουρής: «Θα έχουμε απώλειες ζωών» δήλωσε για το φινάλε των «Άγριων Μελισσών»

Στις 7 Ιουλίου ρίχνει αυλαία η δραματική σειρά που κράτησε συντροφιά για τρία χρόνια στους τηλεθεατές με ίντριγκες, δολοπλοκίες, δραματικές και συγκινητικές στιγμές

Νίκος Κουρής: «Θα έχουμε απώλειες ζωών» δήλωσε για το φινάλε των «Άγριων Μελισσών»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει μέχρι να ρίξει αυλαία η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" και ο Νίκος Κουρής, αναφέρθηκε στα τελευταία επεισόδια και το δραματικό φινάλε που θα έχει το σίριαλ.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και δήλωσε αρχικά πως «θα γίνει χαμός στο τελευταίο επεισόδιο».

«Στα επόμενα επεισόδια θα γίνουν διάφορα, χαμός. Νομίζω ότι θα υπάρξει δικαίωση με κάποιον τρόπο. Θα έχουμε πολλές απώλειες ζωών, θα γίνει χαμός. Ειδικά τα τελευταία 5-6 επεισόδια τα διαβάζαμε κι εμείς και λέγαμε.. εντάξει», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουρής.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν γνωρίζει αν το τέλος θα είναι χαρούμενο για τους πρωταγωνιστές, αλλά θα γίνει ένα... ξεκαθάρισμα.

«Το καλό θα θριαμβεύσει νομίζω, θα το ευχαριστηθούμε. Δεν ξέρω αν θα ευτυχίσουν οι πρωταγωνιστές, αλλά μια δικαίωση θα υπάρξει. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, μου το έχουν απαγορεύσει. Και νομίζω πως ούτε ο κόσμος θέλει να ξέρει. Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται σε τρεις εβδομάδες περίπου», δήλωσε.

Όσο κι αν επέμεινε ο Γιώργος Λιάγκας και τον ρωτούσε για τον ρόλο του και την εξέλιξή του, ο ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει σε παραπάνω ερωτήσεις.

Δείτε επίσης