People & Style

Βίντεο: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλά για επαγγελματικό αποκλεισμό μετά τις καταγγελίες κατά Φιλιππίδη

«Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις μας κάνει λίγο επικίνδυνες» λέει η ηθοποιός

Βίντεο: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλά για επαγγελματικό αποκλεισμό μετά τις καταγγελίες κατά Φιλιππίδη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το θάρρος και η δύναμη ψυχής που βρήκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου να καταγγείλει ηθοποιό για ασελγείς πράξεις και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, φαίνεται πως έχουν... αρνητικό αντίκτυπο στη δουλειά της, αφού όπως η ίδια αποκάλυψε για πρώτη φορά, δυσκολεύεται να βρει δουλειά.

Πρώτη φορά που μία από την καταγγέλλουσες βρίσκει, και πάλι, το θάρρος να αποκαλύψει δημόσια πως από την στιγμή που έκανε καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, οι τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί είναι περιορισμένες.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του «Mama Mia», όπου και πρωταγωνιστεί και εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Όπως ανέφερε η ηθοποιός στην εκπομπή «Το Πρωινό», τόσο εκείνη, όσο και συνάδελφοί της δέχονται επαγγελματικό αποκλεισμό, λόγω των καταγγελιών.

«Αυτή τη στιγμή, οι προτάσεις στην τηλεόραση είναι αρκετά περιορισμένες. Νιώθω ότι το κομμάτι των καταγγελιών έχει συμβάλλει αρκετά σε αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει τηλεοπτικά, ελπίζω να κάνω κάτι που θα μου αρέσει πολύυ. Δεν είναι ότι στάθηκα δίπλα στα θύματα, έχω υπάρξει κι η ίδια θύμα. Έχουμε καταγγείλει κάποιους ανθρώπους. Μάλλον, το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει πράξεις αξιόποινες, μας κάνει λίγο επικίνδυνες», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τόνισε πως σε τέτοια περιστατικά κανείς δεν πρέπει να σιωπά, αλλά να τα αντιμετωπίζει.

«Επειδή είμαστε σε έναν χώρο που κατά καιρούς συμβαίνουν διάφορα πράγματα, νιώθω ότι ίσως μας θεωρούν αρκετά αυστηρές με οτιδήποτε μεμπτό μπορεί να γίνει. Κι είναι αλήθεια αυτό. Αν συμβεί κάτι μπροστά μου, είτε έχει να κάνει με εμένα, είτε με οποιονδήποτε άλλο, θα μπω μπροστά. Αυτό είναι μια πραγματικότητα, έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι», δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε επίσης