People & Style

Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχασα τη ζωή μου, τον άνθρωπό μου» - Αύριο η κηδεία του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη

Βαρύ πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή ο σύζυγός της, ώστε από πολύμηνη μάχη που έδινε με τον καρκίνο

Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχασα τη ζωή μου, τον άνθρωπό μου» - Αύριο η κηδεία του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης, που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, αφού έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στην εκπομπής της πως επικοινώνησε με τη Δέσποινα Μοιραράκη, ενώ διάβασε στον αέρα το μήνυμα που της έστειλε η επιχειρηματίας, με αφορμή την κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, που θα τελεστεί την Τετάρτη.

"Μόλις τώρα έκλεισα το τηλέφωνο με τη Δέσποινα Μοιραράκη, που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Μου ζήτησε να μεταφέρω κάποια πράγματα στον κόσμο που δεν τα έχει επικοινωνήσει. Όπως μου γράφει, 'Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος'" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, διαβάζοντας τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη.

Στη συνέχεια ανέφερε πως η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα γίνε αύριο, Τετάρτη, στις 12 στη Μητρόπολη Αθηνών. Η επιθυμία της Δέσποινας Μοιραράκη είναι στην ταφή που θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας, να μην υπάρχουν κάμερες και δημοσιογράφοι.

Παράλληλα, επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο "Ελπίδα".

Δείτε επίσης