People & Style

Ώπα, τι συμβαίνει με την Όπρα; Γιατί την επισκέφτηκαν ο Χάρι και η Μέγκαν; Ετοιμάζουν νέα συνέντευξη;

Το ζευγάρι παρέμεινε μία ώρα στο σπίτι της Όπρα Γουίνφρεϊ κι όλοι αναρωτιούνται τι «ψήνουν»

 Ώπα, τι συμβαίνει με την Όπρα; Γιατί την επισκέφτηκαν ο Χάρι και η Μέγκαν; Ετοιμάζουν νέα συνέντευξη;
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πήγαν για μεσημεριανό φαγητό; Πήγαν για να κάνουν μπάνιο στην πισίνα; Πήγαν για να συζητήσουν επαγγελματικά; Για όποιο λόγο και να πήγαν ο Χάρι και η Μέγκαν στην έπαυλη της Όπρα Γουίνφρεϊ τα περισσότερα σενάρια δίνουν ψήφο στην τρίτη εκδοχή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το DailyMail.com το ζευγάρι έφθασε στην έπαυλη το απόγευμα του Σαββάτου, συνοδευόμενο από τη γενική διευθύντρια επιχειρήσεων του Archewell, τη Mandana Dayani. Δίπλα στη Μέγκαν φαινόταν να βρίσκεται παιδικό καθισματάκι αλλά δεν είναι γνωστό αν το ζευγάρι είχε μαζί του τη Λίλιμπετ ή τον Άρτσι.

Πηγές ανέφεραν στο DailyMail.com ότι οι τρεις τους συναντήθηκαν για μία ώρα με την Όπρα, ενώ το σπίτι τους απέχει μόλις πέντε λεπτά από την έπαυλη της θρυλικής παρουσιάστριας.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ συνοδεύονταν από δεύτερο όχημα με προσωπικό ασφαλείας. Ο Χάρι οδηγούσε το ένα αυτοκίνητο, ενώ δίπλα του στη θέση του συνοδηγού καθόταν η Dayani και η Μέγκαν στα πίσω καθίσματα των επιβατών.

Η ακριβίστρια Dayani, η οποία προσελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2021, είχε φωτογραφηθεί με το ζευγάρι πέρυσι στη Νέα Υόρκη, στην περιοδεία που είχαν οργανώσει οι ίδιοι.

Η είδηση της επίσκεψης του ζευγαριού στην Όπρα μπορεί να προκαλέσει έκπληξη στη βασίλισσα Ελισάβετ, αν προετοιμάζουν άλλη μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μέσα σε διάστημα μικρότερο των 18 μηνών από εκείνη την εκρηκτική πρώτη συνέντευξη τον Μάρτιο του 2021 που προκάλεσε σκάνδαλο για ρατσισμό στους κύκλους της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε επίσης