People & Style

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξανά στα δικαστήρια ο πατέρας της – Τον κατηγορεί πως παραβίασε την κρεβατοκάμαρά της και την ηχογράφησε κρυφά

Αρνείται τους ισχυρισμούς της κόρης του ο Τζέιμι Σπίαρς και είναι πρόθυμος να καταθέσει στο δικαστήριο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξανά στα δικαστήρια ο πατέρας της – Τον κατηγορεί πως παραβίασε την κρεβατοκάμαρά της και την ηχογράφησε κρυφά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ "Μπρίτνεϊ Σπίαρς εναντίον Τζέιμι Σπίαρς"!

Ο 69χρονος πατέρας της Μπρίτνεϊ αρνείται του ισχυρισμούς της που τον κατηγορεί ότι παραβίασε την κρεβατοκάμαρά της και την ηχογράφησε κρυφά μέσω κοριού και μάλιστα κατέθεσε κάποια δικαστικά έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, που - σύμφωνα με τον ίδιο - αποδεικνύεται η αθωότητά του.

«Πληροφορήθηκα για τον ισχυρισμό ότι μια συσκευή ακρόασης ή ένας κοριός τοποθετήθηκε στην κρεβατοκάμαρά της ως... επιτήρηση, κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας της. Αυτός ο ισχυρισμός είναι ψευδής», αναφέρουν τα νομικά έγγραφα που εξασφάλισε το Page Six.

«Ποτέ δεν διενήργησα καμία επιτήρηση στην κρεβατοκάμαρα της Μπρίτνεϊ. Δεν γνωρίζω αν έχει γίνει τέτοια παρακολούθηση από κάποιον άλλο», είπε και πρόσθεσε πως προκειμένου να γίνουν πιστευτές οι δηλώσεις του, διατίθεται να καταθέσει στο Δικαστήριο και να ορκιστεί ως μάρτυρας με την ποινή της ψευδορκίας.

Στο ντοκιμαντέρ «The New York Times Presents: Controlling Britney Spears», που έκανε πρεμιέρα στα τηλεοπτικά δίκτυα FX και Hulu τον Σεπτέμβριο του 2021, ένας πρώην υπάλληλος ασφαλείας της Μπρίτνεϊ ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της είχε περισσότερες από 180 ώρες κρυφών ηχογραφήσεων της Μπρίτνεϊ στην κρεβατοκάμαρά της, συμπεριλαμβανομένων συνομιλιών με τα παιδιά της και τον δικηγόρο της, εκτός από την παρακολούθηση των γραπτών μηνυμάτων, των κλήσεων και του ιστορικού του διαδικτύου στο κινητό της.

Ο πληροφοριοδότης, Άλεξ Βλασόβ, ο οποίος διοικεί την εταιρεία «Black Box Security» που προσέλαβε ο Τζέιμι Σπίαρς για να «προστατεύσει» τη Μπρίτνεϊ κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας, υποστήριξε στη δίκη που πραγματοποιήθηκε πριν κάποιους μήνες, πως οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί. Προσκόμισε μάλιστα, ενώπιον του Δικαστηρίου ηχογραφήσεις, email και κείμενα, τα οποία έδωσε και στους «Times». Αμέσως, όλα τα στοιχεία δημοσιεύτηκαν σε μια πρωτοσέλιδη έκθεση που περιγράφει λεπτομερώς αυτό που ανέφερε η ποπ σταρ ως «έντονη και συνεχή επιτήρηση».

Δείτε επίσης