People & Style

Δικαίωση για Μέγκαν Μαρκλ: Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ «έθαψε» την έρευνα για τις καταγγελίες περί εκφοβισμού της

Το Παλάτι πρόδωσε την ενοχή του χωρίς ... να το καταλάβει

Δικαίωση για Μέγκαν Μαρκλ: Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ «έθαψε» την έρευνα για τις καταγγελίες περί εκφοβισμού της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την ολοκλήρωση της έρευνας σχετικά με τους ισχυρισμούς της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, ότι ήταν θύμα εκφοβισμού από μέλη του βασιλικού προσωπικού, ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει τα συμπεράσματά του.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σχετικά με την ετήσια οικονομική κατάσταση του Παλατιού, ο επικεφαλής των οικονομικών του Παλατιού Μάικλ Στίβενς, γνωστοποίησε ότι η ιδιωτική εταιρεία που είχε προσληφθεί για να ερευνήσει τους ισχυρισμούς ολοκλήρωσε τις εργασίες της.

Ο Στίβενς περιορίστηκε στη δήλωση ότι έγιναν αρκετές συστάσεις, δεν αποκάλυψε ωστόσο καμία σημαντική λεπτομέρεια.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν γενικά ότι έχουν αντληθεί διδάγματα μετά την επανεξέταση των ισχυρισμών εκφοβισμού από το βασιλικό προσωπικό κατά της Μέγκαν, αλλά αρνήθηκαν να δώσουν λεπτομέρειες σχετικά με τα συμπεράσματα της έκθεσης.

Καθώς η έρευνα έγινε με ιδιωτική χρηματοδότηση, το Παλάτι δεν αισθάνεται υποχρεωμένο να δημοσιεύσει τα ευρήματά του. Ωστόσο, ανώτερη βασιλική πηγή δήλωσε ότι το παλάτι παραμένει φειδωλό για την έρευνα για να προστατεύσει την ανωνυμία όσων συμμετείχαν.

Ουσιαστικά, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ "έθαψε" την έρευνα για τις καταγγελίες περί εκφοβισμού της Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο με τον τρόπο του πρόδωσε την ενοχή του.

Οι σοβαρές καταγγελίες της Μέγκαν Μαρκλ
Η Μέγκαν Μάρκλ, κατά τη διάρκεια της περσινής συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ είχε περιγράψει με ζοφερά χρώματα την προβληματική της σχέση με το Παλάτι και το προσωπικό του.

"Μέχρι την ημέρα που έφυγα από το Παλάτι, δεν είχα πρόσβαση στο διαβατήριό μου, το δίπλωμα οδήγησης, ακόμα και τα κλειδιά μου. Δεν είχα καμία βοήθεια από το παλάτι παρόλο που ζήτησα πολλές φορές να με βοηθήσουν. Έφθασα στα όριά μου, κατέρρευσα. Είχα άμεση ανάγκη από ψυχολόγο. Ο Χάρι ζήτησε βοήθεια, για να πάμε σε ψυχολόγο. Ακόμη και αυτό του το αρνήθηκαν.

Οι υπεύθυνοι του Παλατιού του είπαν, πως δεν μπορεί να γίνει κάτι, γιατί δεν είναι εργαζόμενη, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας! Το λέω, γιατί υπάρχουν πολλοί που θέλουν να ζητήσουν βοήθεια και δεν τολμούν. Εγώ τόλμησα και μου την αρνήθηκαν", είχε δηλώσει η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Mέγκαν Μαρκλ παραδέχτηκε ότι ήταν τόσο δυσαρεστημένη που είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει. "Αισθανόμουν ντροπή να το πω εκείνη τη στιγμή και ντροπή να το παραδεχθώ στον Χάρι, ειδικά επειδή ξέρω πόση απώλεια έχει υποστεί, αλλά παράλληλα ήξερα ότι αν δεν το έλεγα, ότι θα το έκανα και απλά δεν ήθελα να ζήσω πια", είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης