People & Style

Άμπερ Χερντ: Ξανά στα δικαστήρια με τον Τζόνι Ντεπ

Κατέθεσε αίτημα να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του Τζόνι Ντεπ

Άμπερ Χερντ: Ξανά στα δικαστήρια με τον Τζόνι Ντεπ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Άμπερ Χερντ δεν το βάζει κάτω! Μπορεί το δικαστήριο να αθώωσε τον Τζόνι Ντεπ, όμως εκείνη αδυνατεί να πληρώσει το ποσό των 10.35 εκατ. δολαρίων ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της.

Έτσι αφού η ηθοποιός δεν μπορούσε να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας, καθώς έπρεπε να καταβάλει ένα ποσό ως εγγύηση για την πλήρη αποζημίωση, είπε να κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια.

Η νομική ομάδα της ηθοποιού κατέθεσε την πρόταση στο Δικαστήριο την Παρασκευή, ζητώντας να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση. Ισχυρίστηκε μάλιστα, πως ένας εκ των ενόρκων δεν είχε ελεγχθεί σωστά και αμφισβήτησε τον ρόλο του στο σώμα των ενόρκων.

Επιπροσθέτως η ηθοποιός κατέθεσε πρόταση να απορριφθεί η απόφαση, υποστηρίζοντας πως η δυσφήμιση, την οποία και επικαλείται ο πρώην σύζυγός της, δεν αποδείχτηκε με επαρκή στοιχεία.

Στην κατάθεση, υποστήριξε πως η ταυτότητα του ενόρκου Νο15 δεν μπόρεσε να επαληθευτεί, καθώς δεν δίνονταν σαφείς πληροφορίες ούτε για την ημερομηνία γέννησής του. «Σαφώς και γεννήθηκε μετά το 1945. Οι διαθέσιμες πληροφορίες λένε ότι γεννήθηκε το '70. Δεν γνωρίζουμε καν αν ελέγχθηκε από το δικαστήριο για να υπηρετήσει το σώμα των ενόρκων ή αν όντως κλήθηκε να αναλάβει αυτά τα καθήκοντα», αναφέρεται.



Στο υπόμνημα των 43 σελίδων που κατέθεσαν στο Δικαστήριο, οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ υποστήριξαν πως η αποζημίωση ύψους 10 εκατ. πρέπει να απορριφθεί, διότι κατά τη διάρκεια της δίκης «ο Τζόνι Ντεπ προχώρησε αποκλειστικά στη θεωρία της δυσφήμισης και όχι στο αν ήταν πραγματικά ψευδείς οι ισχυρισμοί της».

Σε δήλωσή του στο Courthouse News, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Μπέντζαμιν Τσου «απάντησε» σχετικά με αυτή την κίνηση, αναφέροντας πως είναι κάτι που περίμεναν, αλλά σίγουρα όχι σε αυτό τον βαθμό. «Ήταν κάτι που περιμέναμε. Απλώς σε μεγαλύτερο βαθμό και σίγουρα, όχι τόσο ουσιαστικό», ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στο «Good Morning America» πριν κάποιες ημέρες, ο Μπέντζαμιν Τσου άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει πιθανότητα ο Ντεπ να μην εισπράξει τα 10 εκατομμύρια δολάρια, που του οφείλει η Χερντ, έπειτα από την απόφαση της δικαίωσής του στο δικαστήριο.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Τζορτζ Στεφανόπουλος, έθεσε το ερώτημα σχετικά με το εάν υπάρχει πιθανότητα ο ηθοποιός να παραιτηθεί από την αποζημίωση, ο Μπέντζαμιν Τσου απέφυγε να απαντήσει μονολεκτικά, με ένα «ναι» ή ένα «όχι» και τόνισε, ότι τα χρήματα δεν αποτέλεσαν ποτέ, βασικό μέλημα του Ντεπ και πως το μόνο που τον ενδιέφερε, ήταν να αποκατασταθεί η ακεραιότητα του ονόματός του. «Αυτό είχε να κάνει με την αποκατάσταση της φήμης του, το έκανε για εκείνον», είπε ο Τσου.

Δείτε επίσης