People & Style

Φαίη Σκορδά: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και τον ΑΝΤ1 - «Μετακομίζει» στον ΣΚΑΪ

Τελευταία ημέρα σήμερα για την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό και στον ΑΝΤ1 με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της

Φαίη Σκορδά: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και τον ΑΝΤ1  - «Μετακομίζει» στον ΣΚΑΪ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η εκπομπή έκλεισε σήμερα έτσι κι αλλιώς για τη σεζόν, ωστόσο για την Φαίη Σκορδά η σημερινή ημέρα σημαίνει και τη λήξη της πολύχρονης συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, καθώς από τον επόμενο Σεπτέμβριο θα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Την ώρα που ο Διονύσης Σχοινάς τραγουδούσε, ως καλεσμένος του Πρωινού, η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε να χαιρετά έναν έναν τους συνεργάτες της.

Ο Γιώργος Λιάγκας λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, είπε: «Μία χρονιά φτάνει στο τέλος της, μία ιδιαίτερη χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω την Φαίη Σκορδά…» και στη συνέχεια ευχαρίστησε και την συντακτική ομάδα του!

Η Φαίη Σκορδά εμφανώς συγκινημένη πήρε τον λόγο και είπε: «Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα να πω…» και ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 για τα εννιά με δέκα χρόνια που ήταν στο κανάλι και τη στήριξη που είχε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Βούρκωσε η Φαίη Σκορδά στην τελευταία της εκπομπή στον ΑΝΤ1
Με βουρκωμένα μάτια είπε: «Μέσα σεένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν.

Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι».

Δείτε επίσης