People & Style

Ιβάνα Τραμπ: Λίγο πριν την απόδρασή της στο Σεν Τροπέ, βρέθηκε νεκρή στη σκάλα του σπιτιού της από καρδιακή ανακοπή

Στο αγαπημένο της εστιατόριο στη Νέα Υόρκη δειπνούσε η Ιβάνα Τραμπ λίγες ώρες πριν το θάνατό της

Ιβάνα Τραμπ: Λίγο πριν την απόδρασή της στο Σεν Τροπέ, βρέθηκε νεκρή στη σκάλα του σπιτιού της από καρδιακή ανακοπή
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τίποτα δεν προμήνυε τον ξαφνικό θάνατό της. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν πεθάνει, η Ιβάνα Τραμπ ευδιάθετη αν και λίγο κουρασμένη, δειπνούσε στο αγαπημένο της ιταλικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη.

Ευδιάθετη και λίγο κουρασμένη ώρες πριν το θάνατό της

Ο Πάολο Αλαβιάν, ιδιοκτήτης του ιταλικού εστιατορίου Altesi’s που βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το αρχοντικό της Ιβάνα Τραμπ στο αριστοκρατικό Upper East Side του Μανχάταν, δήλωσε στην Daily Mail ότι είχε δειπνήσει μαζί του το βράδυ της Τετάρτης – την ημέρα πριν τον θάνατό της.

Η Ιβάνα φαινόταν ευδιάθετη, είπε, αλλά «έδειχνε ίσως λίγο κουρασμένη» και παρήγγειλε «πολύ, πολύ μικρή ποσότητα φαγητού» πριν πληρώσει το λογαριασμό της και επιστρέψει στο σπίτι της.

Η οικονόμος βρήκε νεκρή την Ιβάνα Τραμπ στην άκρη της σκάλας

Το επόμενο πρωί, ενώ ανέβαινε τις σκάλες μέσα στο σπίτι της, η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο υπέστη πιθανότατα καρδιακή ανακοπή. Βρέθηκε πεσμένη στο κάτω μέρος της σκάλας λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης από μια γυναίκα υπάλληλο, η οποία έφτανε για δουλειά, όταν ξεκλείδωσε την πόρτα και την είδε να κείτεται στο πάτωμα. Μόλις διαπίστωσε ότι δεν ανέπνεε, κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί λένε ότι κλήθηκαν στο διαμέρισμα μετά από αναφορά πως κάποιος υπέστη καρδιακή ανακοπή γύρω στις 12:40 μ.μ.. Διενεργείται νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και ο χρόνος θανάτου της Ιβάνα Τραμπ, ενώ μια πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας δήλωσε στην Daily Mail πως η υγεία της είχε εξασθενήσει το τελευταίο διάστημα.

Περιγράφοντας την τελευταία της βραδιά στο Altesi Ristorante, ο ιδιοκτήτης του δήλωσε στην US Sun: «Όπως πάντα με ρώτησε πώς τα πάω – πάντα μας στήριζε – και είχαμε μια φυσιολογική συζήτηση. Η υγεία της φαινόταν μια χαρά, αν και έδειχνε λίγο κουρασμένη, αλλά κατά τα άλλα ήταν εντάξει. Ήταν απλά ένας εξαιρετικός άνθρωπος – ήταν ένας πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος».

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η Ιβάνα Τραμπ τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας από τις σκάλες, ίσως μετά από κάποιοι ιατρικό επεισόδιο, όπως δήλωσε αξιωματούχος στην Daily News, ενώ δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια. Δύο άτομα που γνωρίζουν το θέμα δήλωσαν στο AP πως η αστυνομία πιστεύει ότι ο θάνατός της ήταν ατύχημα με το γραφείο του ιατροδικαστή να καλείται να καθορίσει την επίσημη αιτία θανάτου. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Ιβάνα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στις 12:40 μ.μ. από αστυνομικούς που είχαν κληθεί στο σπίτι της.

Σήμερα θα έφευγε για διακοπές στο Σεν Τροπέ- Είχε κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο

Χθες, είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί το κομμωτήριό της, προκειμένου να είναι έτοιμη για μια απόδραση στο Σεν Τροπέ. Ο Φατίχ Τσακίρκα, ο αδερφός του ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου Salih Cakirca, δήλωσε στην Daily Mail πως ο αδερφός του έφτιαχνε τα μαλλιά της Ιβάνα για 20 χρόνια και πως η Ιβάνα επισκεπτόταν το κομμωτήριο μία φορά την εβδομάδα για το κλασικό χτένισμά της.

«Την ξέρω εδώ και 20 χρόνια. Ήταν μια πολύ καλή κυρία, είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι,. Είχαμε ραντεβού σήμερα στις 2 το μεσημέρι και η οικονόμος της μόλις το ακύρωσε» είπε. «Ξέρω ότι θα πήγαινε στο Σεν Τροπέ μέχρι τον Σεπτέμβριο. Την είδα μόλις την περασμένη Παρασκευή, ήρθε στο κομμωτήριο, της έκανα τα μαλλιά. Ήταν υπέροχη, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μαζί της. Έδειχνε πολύ υγιής και ευτυχισμένη. Ήταν μια πολύ αξιαγάπητη κυρία. Πολύ φιλική» πρόσθεσε ο Φατίχ Τσακίρκα.

Δείτε επίσης