People & Style

Πεντέλη: Συγκλονίζει ο Γιώργος Τσαλίκης - «Η φωτιά είναι από πάνω μας»

Οι περιγραφές του τραγουδιστή είναι συγκλονιστικές

Πεντέλη: Συγκλονίζει ο Γιώργος Τσαλίκης - «Η φωτιά είναι από πάνω μας»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/7) ανάμεσα στο Νταού Πεντέλης και στο Ντράφι και επεκτάθηκε σε Ανθούσα και Γέρακα έκανε τους κατοίκους να περάσουν νύχτα κόλαση.

Ο Γιώργος Τσαλίκης με αναρτήσεις του στο Instagram αργά το βράδυ, αποκάλυψε ότι ο αδερφός του, Παναγιώτης, που μένει με την οικογένειά του στο Ντράφι, εκκένωσε το σπίτι του και παράλληλα τόνισε ότι στην περιοχή δεν υπάρχει ρεύμα.

«Πώς το κάνετε αυτό; Πώς καίτε μωρέ τα δάση; Πώς καίτε τους ανθρώπους; Πώς καίτε τις περιουσίες τους; Πώς το κάνετε αυτό; Πώς; Εγκληματίες. Το σπίτι του αδερφού μου είναι 200 μέτρα από τη φωτιά, όλος ο κόσμος έξω με τα λάστιχα, οι πυροσβέστες δίνουν μάχη σώμα με σώμα. Πώς μπορείτε και κοιμάστε; Που πάτε και βάζετε φωτιές; Πώς; Πώς μπορείτε και κοιμάστε;», είπε αρχικά ο τραγουδιστής ξεσπώντας.

Και πρόσθεσε: «Τα εναέρια μέσα σταμάτησαν να επιχειρούν. Τώρα μίλησα με τον αδερφό μου, δεν έχουν ρεύμα εννοείται. Άρα θα μείνουν και τα κινητά τους από μπαταρίες. Μου έστειλε ‘η φωτιά είναι από πάνω μας’».

Στη συνέχεια, με νέο βίντεο αποκάλυψε ότι ο αδερφός του εκκένωσε το σπίτι του με εντολή της αστυνομίας. «Ελπίζω να μην υπάρξουν θύματα σε ανθρώπους και ζωάκια και να σωθούν τα σπίτια», κατέληξε.

Δείτε επίσης