People & Style

Βικτόρια Μπέκαμ - Νίκολα Πελτζ: Στα μαχαίρια πεθερά με νύφη

Πολλά τα σημάδια που μαρτυρούν πως πεθερά και νύφη δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις

Βικτόρια Μπέκαμ - Νίκολα Πελτζ: Στα μαχαίρια πεθερά με νύφη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ξεκίνησαν με τις καλύτερες προοπτικές αλλά μάλλον έχουμε «πόλεμο» ανάμεσα σε πεθερά - νύφη. Η σχέση της Βικτόρια Μπέκαμ με τη νυφούλα της Νίκολα Πελτζ δε φαίνεται να κυλά αρμονικά.

Το πρώτο σημάδι ήταν όταν η νύφη δεν φόρεσε ούτε ένα ρούχο, έστω για δείγμα, από την κολεξιόν της πεθεράς της στους τριήμερους γαμήλιους εορτασμούς τον Απρίλιο. Και τώρα εντύπωση προκαλούν οι “παγωμένες” σχέσεις των δύο γυναικών, όπως δείχνουν οι αντιδράσεις τους στα social media.

Νίκολα Πελτζ, Βικτόρια Μπέκαμ

Οι ειδικοί του Instagram επισημαίνουν ότι μετά τον γάμο, η Πελτζ σπανίως πατά την καρδούλα σε οποιαδήποτε από τις αναρτήσεις του Ντέιβιντ ή της Βικτόρια Μπέκαμ και το διάσημο ζευγάρι σχεδόν ποτέ δεν πατάει το like σε κάποια από τις δικές της.

Για παράδειγμα, ούτε ο Ντέιβιντ ούτε η Βικτόρια πάτησαν like στην ανάρτηση της Νίκολα η οποία είχε ανεβάσει το εξώφυλλο του περιοδικού Tatler στο οποίο αποκαλείται “η νέα κυρία Beckham”.

Νίκολα Πελτζ

Toν Απρίλιο του 2021 η Βικτόρια είχε ανεβάσει φωτογραφία της Nicola στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου είχε γράψει: “Φαίνεται πως η μέλλουσα κυρία Beckham τρύπωσε στην γκαρνταρόμπα μου πάλι! αλλά σε συγχωρώ γιατί λατρεύω αυτό το μπούστο VB”. Επίσης, τον Απρίλιο του 2021 ο Μπρούκλιν και η Νίκολα είχαν φωτογραφηθεί για τη γερμανική Vogue φορώντας ρούχα της Βικτόρια Μπέκαμ. Πέρυσι το καλοκαίρι, από Ιούνιο έως Αύγουστο, η Βικτόρια είχε αντιδράσει σε 20 αναρτήσεις της Νίκολα, ενώ στις 29 Αυγούστου είχε σχολιάσει: “Φιλιά! Σ’ αγαπάμε!“.

Φαίνεται, ωστόσο, πως από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Ούτε ο Ντέιβιντ ούτε και η Βικτόρια πάτησαν like στις φωτογραφίες από τον γάμο του γιου τους με τη νύφη τους, τις οποίες η Νίκολα πήρε από τη Vogue και τις ανέβασε στο Instagram. Όμως και η Νίκολα δεν πάτησε το κουμπάκι στις ευχές γενεθλίων της Βικτόρια στην κόρη της Χάρπερ φέτος. Και ούτε η ίδια ούτε ο Μπρούκλιν σχολίασαν με οποιονδήποτε τρόπο τις αναρτήσεις της Βικτόρια με τις οποίες ευχόταν “χαρούμενη επέτειο” στον Ντέιβιντ για τα 23 χρόνια γάμου τους.

Δείτε επίσης