People & Style

Τζένιφερ Λόπεζ: Γυμνή στη λεωφόρο Sunset Strip του Λος Άντζελες

Η γυμνή φωτογραφία της Jennifer Lopez στο πλαίσιο της προώθησης του JLo Body κυριαρχεί στη λεωφόρo Sunset Strip του Λος Άντζελες.

Τζένιφερ Λόπεζ: Γυμνή στη λεωφόρο Sunset Strip του Λος Άντζελες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και κανέναν. Έχει τα παιδιά της, παντρεύτηκε τον άνδρα των ονείρων της, Μπεν Άφλεκ και τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η Τζένιφερ Λόπεζ ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και την απολαμβάνει στο έπακρον.

Η γυμνή φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ στο πλαίσιο της προώθησης του JLo Body κυριαρχεί στη λεωφόρo Sunset Strip του Λος Άντζελες.Τζένιφερ Λόπεζ

Η Λατίνα σουπερστάρ κοιτά επιβλητικά τον φακό για τον οποίο ποζάρει ολόγυμνη, ενώ η επίμαχη φωτογραφία της κοσμεί διαφημιστική πινακίδα ύψους περίπου 18 μέτρων.

Την Κυριακή, ημέρα γενεθλίων της, η JLo παρουσίασε το νέο προϊόν της JLo Beauty για την περιποίηση του σώματος. Μάλιστα, ανέβασε στο Instagram ένα σέξι βίντεο όπου προωθεί το προϊόν γυμνή. Το balm στοχεύει στη σύσφιγξη της όψης του δέρματος σε στοχευμένες περιοχές όπως οι γλουτοί, οι γοφοί και οι μηροί.

Τζένιφερ Λόπεζ

“Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα. Ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα για να καλύψει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του και ξεκινήσαμε με το booty!” εξήγησε η Λόπεζ.


Δείτε επίσης