People & Style

Ο Μπαράκ Ομπάμα προτιμά τη συντροφιά της… Beyoncé

Και όχι μόνο, αλλά και των Prince, Aretha Flanklin, Bruce Springsteen και πολλών ακόμα διάσημων καλλιτεχνών, αφού αυτοί περιλαμβάνονται στη λίστα με τα αγαπημένα του τραγούδια

Ο Μπαράκ Ομπάμα προτιμά τη συντροφιά της… Beyoncé
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πιστός στο ετήσιο διαδικτυακό ραντεβού του, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κοινοποίησε για ακόμη μια χρονιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα αγαπημένα του καλοκαιρινά τραγούδια.

Παλιά ή καινούρια, ο Ομπάμα μοιράστηκε τα τραγούδια που του κρατούν συντροφιά το καλοκαίρι κι όπως μπορεί να διακρίνει κανείς από τη λίστα του, υπάρχει ποικιλία. Στη λίστα βρίσκεται η Beyoncé και το νέο της κομμάτι «Break My Soul», ενώ περιλαμβάνονται και κλασικά τραγούδια των Aretha Flanklin, Prince, Bruce Springsteen και Joe Cocker.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Μπαράκ Ομπάμα έγραψε: «Κάθε χρόνο ενθουσιάζομαι να μοιράζομαι την καλοκαιρινή μου playlist γιατί μαθαίνω για τόσους νέους καλλιτέχνες από τις απαντήσεις σας - είναι ένα παράδειγμα του πώς η μουσική πραγματικά μπορεί να μας ενώσει», ζητώντας παράλληλα από τους διαδικτυακούς του φίλους, να προσθέσουν κι εκείνοι στα σχόλια τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Δείτε τα αγαπημένα καλοκαιρινά τραγούδια του Μπαράκ Ομπάμα


Δείτε επίσης