People & Style

Κάθριν Κέλι Λανγκ: Η Μπρουκ της «Τόλμης και γοητείας» γιορτάζει γενέθλια κι επέτειο μαζί

Τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της Μπρουκ Λόγκαν στη θρυλική σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία»

Κάθριν Κέλι Λανγκ: Η Μπρουκ της «Τόλμης και γοητείας» γιορτάζει γενέθλια κι επέτειο μαζί
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η ηθοποιός στις 25 Ιουλίου έγινε 61 χρόνων και η ίδια δείχνει πιο νέα και πιο ανανεωμένη από ποτέ. Πόζαρε με ένα φλοράλ μίνι φόρεμα και ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στα social media εντυπωσιάζοντας με τη νεανική της όψη.

Λίγο αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της Dominique Zoida και ευχήθηκε χαρούμενη επέτειο στους δυο τους. “Γιορτάζω όταν γνώρισα τον αγαπημένο μου. Σ’ αγαπώ. Χαρούμενη επέτειο. Είσαι τόσο καταπληκτικός. Κάνεις την καρδιά μου να φτερουγίζει” έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία τους όπου οι δυο τους κοιτάζουν χαμογελώντας πλατιά τον φωτογραφικό φακό.


Η τηλεοπτική Μπρουκ έχει στο ενεργητικό της ήδη δύο διαζύγια. Γνώρισε τον αγαπημένο της το 2013 όταν εκείνος προσελήφθη στο CBS. Αργότερα έγιναν ζευγάρι. Το 2020, η Lang σε συνέντευξή της στη “Sydney Morning Herald”, είχε πει: “Συνάντησα τον έρωτα της ζωής μου πριν από επτά χρόνια και δεν μπορώ να φανταστώ τον κόσμο μου χωρίς τον Dominique Zoida. Το να έχω επιτέλους έναν άνδρα στη ζωή μου που είναι απολύτως σωστός για εμένα είναι κάτι που δεν το περίμενα. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και λατρεύουμε να κάνουμε τα πάντα μαζί”.

Δείτε επίσης