People & Style

Μόνικα Λεβίνσκι: Ζητά από τη Μπιγιονσέ ν’ αφαιρέσει στίχο τραγουδιού που αφορά στον «ανάρμοστο δεσμό» της με τον Μπιλ Κλίντον

Στη σχέση Κλίντον - Λεβίνσκι αναφέρεται στίχος από το τραγούδι της Μπιγιονσέ «Partiton»

Μόνικα Λεβίνσκι: Ζητά από τη Μπιγιονσέ ν’ αφαιρέσει στίχο τραγουδιού που αφορά στον «ανάρμοστο δεσμό» της με τον Μπιλ Κλίντον
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τι κι αν έχει περάσει σχεδόν μία δεκαετία από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο για τη θυελλώδη σχέση του Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι, η ιστορία φαίνεται πως ξαναβγαίνει στην επιφάνεια.

Γιατί; Γιατί τώρα θυμήθηκε η Μόνικα πως ένας στίχος τραγουδιού της Μπιγιονσέ μιλά για την ίδια και την πολύκροτη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και απαιτεί από την ποπ σταρ να τον αφαιρέσει.

Συγκεκριμένα απαίτησε μέσω Twitter να αφαιρεθεί στίχος από ένα παλαιότερο άλμπουμ της Μπιγιονσέ, το «Beyoncé» του 2013 και πιο συγκεκριμένα από το τραγούδι «Partiton». Ειδικότερα, η Λεβίνσκι έγραψε: «Χμ.. όσο είμαστε σε αυτό» και δίπλα έβαλε σε hashtag τη λέξη Partiton.

Πρόκειται για τον στίχο που λέει: «Η μάσκαρά μου τρέχει, κόκκινο κραγιόν μουτζουρωμένο, ω είναι τόσο κα@@@, θέλει να γα@@@ Ξεκούμπωσε όλα μου τα κουμπιά, έσκισε τη μπλούζα μου έκανε το φόρεμά μου όπως της Μόνικα Λεβίνσκι».

Υπενθυμίζεται, ότι η Λεβίνσκι είχε «ανάρμοστο δεσμό» με τον Κλίντον, όπως τον είχε χαρακτηρίσει και ο ίδιος, από το 1995 μέχρι και το 1997. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν ακόμη μια 22χρονη άμισθη ασκούμενη στον Λευκό Οίκο.

Δείτε επίσης