People & Style

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Η Μαίρη Συνατσάκη πόζαρε με μπικίνι στην παραλία αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαίρη Συνατσάκη αφού με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή σε λίγους μήνες θα κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί.

H ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης έγινε μέσα από τα social media, όπου το ζευγάρι ενημέρωσε με μια γλυκιά ανάρτηση τους followers του.

Η Μαίρη Συνατσάκη μετά από «απαίτηση» των ακολούθων της σε μία νέα δημοσίευσή της πόζαρε με μπικίνι αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά.


«Το χέρι στη μέση μπαίνει ξεκάθαρα για το εφέ ήμουν 19 εβδομάδων εδώ, ήταν πρώτο μπάνιο - Χαλκιδική για μια μέρα», έγραψε στην ανάρτησή της η instagrammer. Η σχέση του ζευγαριού μετράει περίπου δύο χρόνια, όμως έγινε γνωστή για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2021. Λίγους μήνες μετά, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ιαν Στρατής αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοίκησαν.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, λίγο καιρό μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, ο Ιαν Στρατής είχε δηλώσει για την αγαπημένη του: «Είμαι πολύ καλά και η Μαίρη είναι πολύ καλά. Θα θέλαμε να κάνουμε τον γύρο του κόσμου με την μηχανή, έχουμε κανονίσει ήδη το επόμενο ταξίδι μας. Είναι κάπου κοντά δεν θέλω να το πω γιατί δεν θέλω να το μάθει η Μαίρη το έχω οργανώσει εγώ. Έχω φανταστεί να της κάνω πρόταση γάμου».

Δείτε επίσης