People & Style

Το «αντίο» του Τζον Τραβόλτα στην Ολίβια Νιούτον

Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή η διάσημη Αγγλοαυστραλή ηθοποιός και τραγουδίστρια

Το «αντίο» του Τζον Τραβόλτα στην Ολίβια Νιούτον
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πόσες και πόσες φορές δεν είδαμε την ταινία «Grease»,με την Ολίβια Νιούτον και τον Τζον Τραβόλτα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους να παρασέρνουν στο διάβα τους μικρούς και μεγάλους με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Η Ολίβια Νιούτον-Τζον, πέθανε τη Δευτέρα το πρωί, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

«Η Ολίβια υπήρξε σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για περισσότερα από 30 χρόνια, μοιράζοντας το ταξίδι της με τον καρκίνο του μαστού», έγραψε η οικογένειά της σε δήλωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook. Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού για πρώτη φορά το 1992.

H Ολίβια Νιούτον έγινε διάσημη σε όλον τον κόσμο χάρη στην ερμηνεία της στο μιούζικαλ «Grease», όπου υποδύθηκε τη Σάντι, μια συντηρητική μαθήτρια που μεταμορφώνεται σε μοιραία γυναίκα και κερδίζει την καρδιά του «επαναστάτη» Ντάνι (Τζον Τραβόλτα). Η ταινία κυκλοφόρησε το 1978 και έσπασε ταμεία. Τα τραγούδια της ταινίας («Summer Nights», «You’re the one that I want») γνώρισαν τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.

Την τελευταία φωτογραφία της ηθοποιού δημοσίευσε η κόρη της, Κλόη Λατάνζι, στο Instagram στις 5 Αυγούστου.

«Λατρεύω αυτή τη γυναίκα. Η μητέρα μου. Ο καλύτερός μου φίλος», έγραψε η κόρη της Νιούτον.


Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Ολίβια Νιούτον, ο συμπρωταγωνιστής της στο «Grease» Τζον Τραβόλτα , έκανε μια δήλωση στο Instagram του.

«Πολυαγαπημένη μου Ολίβια, έκανε τις ζωές μας τόσο πολύ καλύτερες. Η επιρροή σου ήταν εκπληκτική. Σε αγαπώ τόσο πολύ», γράφει μεταξύ άλλων ο 68χρονος Αμερικανός ηθοποιός και προσθέτει: «Δικός σου από την πρώτη στιγμή που σε είδα και για πάντα. Ο Ντάνι σου, ο Τζον σου».


Δείτε επίσης