People & Style

Άκης Πετρετζίκης: Λίγο πριν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του, απολαμβάνει τις βουτιές με το γιο του Αχιλλέα

Ο δημοφιλής σεφ περνά ευχάριστες ώρες στην πισίνα, συντροφιά με το γιο του και την ετοιμόγεννη σύζυγό του Κωνσταντίνα

Άκης Πετρετζίκης: Λίγο πριν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του, απολαμβάνει τις βουτιές με το γιο του Αχιλλέα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετρούν αντίστροφα πλέον ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αφού από στιγμή σε στιγμή πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους, που είναι κορίτσι.

Το ζευγάρι που έχει ήδη έναν γιο, το μικρό Αχιλλέα, δημοσίευσε οικογενειακές του φωτογραφίες που... ξεχειλίζουν ευτυχία!

Το ζευγάρι περνά στιγμές χαλάρωσης πριν η οικογένεια γίνει τετραμελής και ο σεφ μας έδειξε κάποια σπάνια στιγμιότυπα, όπου είδαμε την εγκυμονούσα σύζυγό του και το πρόσωπο του γιου τους Αχιλλέα που έχει μεγαλώσει πολύ.

Έγραψε στη λεζάντα:

"Splash splash! ???? Σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα… για να δούμε λιονταρίνα ή παρθένος θα είναι η μικρούλα;"

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε όλη την οικογένεια μέσα στην πισίνα, με την εγκυμονούσα Κωνσταντίνα να φοράει ένα μαύρο μπικίνι και να δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της. Δίπλα της ο πανευτυχής Άκης που έχει στην αγκαλιά του τον μικρό Αχιλλέα.

Πετρετζίκης

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τον μικρό Αχιλλέα

Πετρετζίκης

Στην τρίτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο σεφ, βλέπουμε τον ίδιο και τον γιο του με τα ίδια μαγιό...

Πετρετζίκης

Να θυμίσουμε ότι Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 και την ίδια μέρα βάφτισαν τον γιο τους, στον οποίο έδωσαν το όνομα Αχιλλέας.

Δείτε επίσης