People & Style

Αν Χεκ: Αποκαλύφθηκαν τα αίτια του θανάτου της ηθοποιού - Τί αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή

Ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και πιθανώς φαιντανύλης πριν το τροχαίο

Αν Χεκ: Αποκαλύφθηκαν τα αίτια του θανάτου της ηθοποιού - Τί αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έρευνας για τα αίτια του θανάτου της 53χρονης ηθοποιού, Αν Χεκ, μια βδομάδα μετά την αποσύνδεσή της από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή μετά το σοβαρό τροχαίο στις 5 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, η Αν Χες πέθανε λόγω εισπνοής καπνού και θερμικών εγκαυμάτων. Ένα «κάταγμα στέρνου από αμβλύ τραύμα» - που συμβαίνει συχνά όταν το στήθος ενός θύματος ατυχήματος χτυπά το τιμόνι – χαρακτηρίστηκε ως ακόμα μια «σημαντική κατάσταση» που οδήγησε στον θάνατό της.

Η 53χρονη οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα ένα Mini Cooper, όταν προσέκρουσε σε κατοικία, στη συνέχεια σε γκαράζ ενώ από την πρόσκρουση προκλήθηκε φωτιά που της απέφερε σοβαρά εγκαύματα. Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρέμεινε συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά (καθώς η ίδια είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων).

Η πρωταγωνίστρια του Six Days Seven Nights, πέθανε στις 12 Αυγούστου και πριν η οικογένεια της αποφασίσει να την αποσυνδέσει από τη μηχανική υποστήριξη ο εκπρόσωπός της εξήγησε ότι ήταν «εγκεφαλικά νεκρή». Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, μπορεί να οριστεί ως θάνατος.

Η ηθοποιός φέρεται να ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και πιθανώς φαιντανύλης, ενώ αν και αναφέρεται πως μετά το τροχαίο δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις της, σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως η ηθοποιός λίγο πριν μπει στο ασθενοφόρο κάνει προσπάθεια να σηκωθεί από το φορείο.

Μετά το θάνατο της 53χρονης ηθοποιού, το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες επέλεξε να μην προχωρήσει σε έρευνα για το δυστύχημα.

Δείτε επίσης