People & Style

Σάνα Μαρίν: Δεν πήρε ναρκωτικά στο ξέφρενο πάρτι - Αρνητικό το τεστ της Φινλανδής πρωθυπουργού

Ο σάλος όμως δεν λέει να κοπάσει...

Σάνα Μαρίν: Δεν πήρε ναρκωτικά στο ξέφρενο πάρτι - Αρνητικό το τεστ της Φινλανδής πρωθυπουργού
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το τεστ για ναρκωτικά που έγινε στη Φινλανδή πρωθυπουργό Σάνα Μαρίν ήταν αρνητικό, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η υπηρεσία Τύπου του Υπουργικού Συμβουλίου της Φινλανδίας.

Η Μαρίν υποβλήθηκε στο τεστ στις 19 Αυγούστου.

Λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με το τεστ, τα δείγματα και τη μέθοδο διεξαγωγής του τεστ αναμένεται να δώσει το γραφείο της Φινλανδής πρωθυπουργού, ενώ σύμφωνα με πηγές, η Μαρίν «πλήρωσε προσωπικά η ίδια για το τεστ».

Η Μαρίν υποβλήθηκε οικειοθελώς στην εξέταση αυτή, μετά από αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πιθανή χρήση ναρκωτικών σε πάρτι στο οποίο συμμετείχε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, περιεχόμενο του οποίου δημοσιοποιήθηκε σε βίντεο και πήρε μεγάλη έκταση σε παγκόσμια κλίμακα.

Τα βίντεο με την πρωθυπουργό να χορεύει, να τραγουδά και να διασκεδάζει με διάφορες διασημότητες και δημόσια πρόσωπα της Φινλανδίας εξαπλώθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έκανα τεστ για ναρκωτικά και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε μία εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά προ ημερών, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία της στην Κεσαράντα.

«Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια, δεν είχα κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη», πρόσθεσε. Ακόμη επανέλαβε ότι είναι αναστατωμένη σχετικά με τη διαρροή των βίντεο.

Δείτε επίσης