People & Style

«Σύννεφα» στον γάμο του Σταλόνε; - «Έσβησε» το τατουάζ της γυναίκας του και «χτύπησε» ένα με τον σκύλο του

«Βροχή» οι διαγραφές στο Instagram... μετά από 25 χρόνια γάμου

«Σύννεφα» στον γάμο του Σταλόνε; - «Έσβησε» το τατουάζ της γυναίκας του και «χτύπησε» ένα με τον σκύλο του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετά από 25 χρόνια έγγαμου βίου κάποια γεγονότα μαρτυρούν πως κάτι δεν πάει καλά στο γάμο του Σιλβέστερ Σταλόνε με τη Τζένιφερ Φλάβιν.

Ο σταρ στο δεξί του μπράτσο είχε τατουάζ το πρόσωπο της συζύγου του. Τώρα πια αυτό δεν υπάρχει και στη θέση του βρίσκεται η εικόνα του Butkus, του σκύλου του από το Rocky, ενώ και η ίδια η Τζένιφερ υπαινίχθηκε ότι ήρθε το τέλος στο γάμο της με τον Σιλβέστερ, καθώς ανέβασε φωτογραφία της στο Instagram όπου αγκαλιάζει τις τρεις κόρες τους.


Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου“, έγραψε στην ανάρτησή της στις 10 Αυγούστου. “Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Εμείς οι 4 για πάντα”. Η Τζένιφερ δεν ακολουθεί πλέον τον σύζυγό της στο Instagram.


Πάντως, ο εκπρόσωπος του Σταλόνε επέμεινε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στον γάμο του σταρ και πρόκειται για μία παρεξήγηση για την ανανέωση της εικόνας της συζύγου του στο μπράτσο του. “Ο κ. Stallone σκόπευε να ανανεώσει την εικόνα του τατουάζ της συζύγου του Τζένιφερ, ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν μη ικανοποιητικά και, δυστυχώς, δεν μπορούσε να διορθωθεί. Ως αποτέλεσμα, έπρεπε να καλύψει την αρχική εικόνα με ένα τατουάζ του σκύλου του από το Rocky, Butkus. Ο κ. Stallone αγαπά την οικογένειά του. Οι Stallone γυρίζουν αυτή τη στιγμή μαζί ένα reality που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Paramount+”.

Ο σταρ έδειξε το τατουάζ της συζύγου του μόλις στις 7 Αυγούστου με μια φωτογραφία στη σελίδα του στο Instagram. Αλλά μόλις εννέα ημέρες αργότερα, στις 16 Αυγούστου, ο καλλιτέχνης τατουάζ Zach Perez ανάρτησε φωτογραφία να δουλεύει στο άνω μέρος του βραχίονα του Stallone.


Δείτε επίσης