People & Style

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Όπλο» της το χαμόγελό της - Αγνώριστη στην Ίο συντροφιά με τις φίλες της

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ίο μαζί με φίλες της και οι φωτογραφίες της στα social media δείχνουν την εσωτερική της ομορφιά

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Όπλο» της το χαμόγελό της - Αγνώριστη στην Ίο συντροφιά με τις φίλες της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Έχει δείξει το μεγαλείο της ψυχής της. Έχει αποδείξει πως με δύναμη, τόλμη και περίσσια θέληση μπορεί να καταφέρει το ακατόρθωτο. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έζησε από την κόλαση και δίνει το δικό της μήνυμα για τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Μπορεί να συνεχίζει ν' ανεβαίνει τον Γολγοθά της, όμως δεν το βάζει κάτω. Αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ίο συντροφιά με τις φίλες της και οι εμφανίσεις της κάθε βράδυ αποδεικνύουν πόσο όμορφη είναι όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, αφού το χαμόγελό της δε σβήνει από τα χείλη της.

Παλιοσπύρου

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από τις διακοπές της αλλά και φωτογραφίες με τις αλλαγές που έκανε στην εμφάνισή της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφίες από τη στιγμή που επαγγελματίες επιμελήθηκαν τα μαλλιά της αλλά και το μακιγιάζ της.

Μάλιστα, προχώρησε και σε μία μικρή εξομολόγηση για τα συναισθήματά της εκείνη την ώρα.

«Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του «επέτρεψα» να με βάψει.(!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ... όπως οι άνθρωποι με καρκίνο.

Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως ????????έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή. Ε αυτό ήταν... τον ΛΑΤΡΕΨΑ. @dimitrisdimitroulis είμαι τόσο ευγνώμων για τη γνωριμία μας.. είσαι Υπέροχος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παλιοσπύρου

Παλιοσπύρου

Παλιοσπύρου

Παλιοσπύρου

Δείτε επίσης