People & Style

Αγνώριστη η πρώην σύζυγος του Σβαρτσενέγκερ - Δείτε το παραμορφωμένο πρόσωπό της

Αρνητικά σχόλια προκάλεσε η πρόσφατη έξοδος της Μαρίας Σράιβερ, αφού το πρόσωπό της έδειχνε φανερά παραμορφωμένο

Αγνώριστη η πρώην σύζυγος του Σβαρτσενέγκερ - Δείτε το παραμορφωμένο πρόσωπό της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σάλος έχει προκληθεί στο Χόλιγουντ με την εμφάνιση της Μαρίας Σράιβερ, αφού το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο με αποτέλεσμα να γίνει θέμα συζήτησης και αρνητικών σχολίων.

Η πρώην σύζυγος του Άρντολντ Σβαρτσενέγκερ, σε έξοδό της το Σαββατοκύριακο ήταν πραγματικά αγνώριστη. Στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, η 66χρονη πάει προς το αυτοκίνητό της αφού σταμάτησε στο εργοτάξιο όπου χτίζει το νέο της σπίτι.

Ενώ η Σράιβερ φαινόταν να είναι ευδιάθετη, το πρόσωπό της έδειχνε εντελώς διαφορετικό από ό,τι τα τελευταία χρόνια.

Ο γάμος του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τη Μαρία Σράιβερ τερματίστηκε επισήμως τον περασμένο Δεκέμβριο: Δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, έπειτα από μια απιστία του σταρ του Χόλιγουντ, δικαστήριο του Λος Αντζελες επικύρωσε το διαζύγιο, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, που ειδικεύεται στις ειδήσεις για διασημότητες και μετέδωσε πρώτος την είδηση, η διαδικασία του διαζυγίου ήταν ιδιαιτέρως χρονοβόρα λόγω των περιουσιακών διαφορών και των πολλών οικονομικών πτυχών προς διαπραγμάτευση.

Η Μαρία Σράιβερ, δημοσιογράφος, ανιψιά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο του 2011.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο «Terminator» είχε παραδεχτεί πως είχε σχέση με την οικονόμο του ζευγαριού, Μίλντρεντ Μπαένα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα αγόρι το 1997.

Δείτε επίσης